La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

El remei infal·lible de Toni Cruanyes per combatre l'onada de fred

Barcelona.
Foto: | TV3

El periodista i presentador de TV3, Toni Cruanyes, és força actiu a les seves xarxes socials, especialment en el seu compte d'Instagram, on comparteix alguns moments de la seva vida privada fora de la televisió i acumula més de 144.000 seguidors.

Què sabem? Des de fa uns dies, Catalunya està travessant una onada de fred polar que es preveu que encara s'allargui uns dies més. Unes temperatures gèlides que s'estan convertint en el malson de molts. Especialment d'aquells que odien el fred. Per aquest motiu moltíssimes són les persones que demanen que torni l'estiu i les temperatures càlides, quan encara falten unes quantes setmanes per l'arribada de la primavera. Mentrestant, Toni Cruanyes ha mostrat a través de les seves xarxes socials quin és el seu remei infal·lible per combatre aquesta onada de fred. Un remei que segur més d'un li acabarà copiant.

Què fa? A través de les seves històries d'Instagram, durant la tarda del dimarts 24 de gener, Toni Cruanyes ha compartit amb els seus seguidors què fa per combatre les baixes temperatures d'aquests dies. El presentador del programa Telenotícies Vespre de TV3 pren escudella cuinada amb molt d'afecte per la seva mare feta amb verdura i diversos tipus de carn per donar-li més textura i consistència. "Ideal pel fred", assegura el de Canet de Mar, juntament amb l'emoticona d'una cara congelada. Una publicació a les xarxes socials on Cruanyes mostra una gran olla plena de caldo mentre bull a foc lent. 

Per acabar: Menjar caldo de la seva mare, a qui el presentador està molt unit, no és el seu únic remei per combatre el gran fred d'aquests dies. Toni Cruanyes també es refugia a casa seva davant la llar de foc, tal com també ha compartit a les seves xarxes socials. Una llar de foc que ha estat l'enveja dels seus seguidors. Alguns dels comentaris que li han fet arribar són: "És un dels grans i millors plaers de la vida", "El meu luxe seria tenir una llar de foc a casa", "Qui ho pogués tenir", "Foc, manta i un bon llibre" o "Quin bon foc, només et falten les torrades".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram TV3