La Jungla
Risto Mejide, aquest dimecres a 'Todo es mentira'
Foto: Risto Mejide, aquest dimecres a 'Todo es mentira' | Cuatro
Televisió

Risto carrega contra Mediaset per censurar-lo: "No ho entenc"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, aquest dimecres a 'Todo es mentira'
Foto: Risto Mejide, aquest dimecres a 'Todo es mentira' | Cuatro

Risto Mejide, al centre de la polèmica una vegada més. Aquest cop, per la pregunta censurada de l'entrevista amb Tita Cervera a l'últim Viajando con Chester. Aquest dimecres, el presentador s'ha explicat a Todo es mentira.

Què sabem? "En Borja és el pare de les teves filles?". Aquesta és la pregunta molt directa de Risto a la baronessa Thyssen amb la qual Mediaset ha anunciat el programa durant dies. Però a l'hora de l'emissió, aquesta part va ser eliminada. També la resposta. Així que els espectadors s'han quedat sense saber què deia ella sobre la paternitat de les menors i la relació biològica amb el seu fill gran.

Què diu Risto Mejide?

  • "No decideixo el que s'emet o no, però considero que puc discrepar de les decisions que es prenen en aquesta casa. En aquest cas discrepo, perquè no ho entenc".
  • "Només és una pregunta, i l'altra persona té llibertat per contestar-la".
  • "La pregunta està feta a una dona que parla d'aquelles filles, per saber d'on venen les especulacions sobre l'origen biològic de les menors".
  • "Les preguntes mai haurien de molestar si busquen la veritat i acabar amb especulacions".
  • "Tampoc entenc per què, si la pregunta era poc adequada, hem passat tota la setmana anunciant-la".
  • "No ho entenc i alguna cosa se m'escapa. Si algú m'ho explica, seré feliç i us ho transmetré. Per ara, això és el que hi ha".

Les explicacions de Mediaset. El grup de televisió no ha fet un comunicat oficial sobre els motius que han dut a suprimir aquesta part de l'entrevista, però sí que ho han explicat de forma oficiosa al portal Vertele. Des de la companyia asseguren que, després d'analitzar el contingut complet de l'episodi amb Tita Cervera, han considerat oportú retirar la pregunta "per evitar qualsevol possible problema sobre la privacitat de dues menors".

Per acabar: El Viajando con Chester de dimarts amb la baronessa Thyssen va comptar també amb l'entrevista a Máximo Huerta, que va parlar àmpliament de la seva dimissió com a Ministre de Cultura i va acusar Pedro Sánchez d'una estratègia que va perjudicar-lo. També Risto Mejide va fer revelacions sorprenents per a l'audiència, com la mala relació entre ell i la seva mare, amb la qual fa quatre anys que no parla.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Cuatro Televisió