La Jungla
Gemma Nierga i Marc Giró al 'Late xou'
Foto: Gemma Nierga i Marc Giró al 'Late xou' | TVE
Televisió

Marc Giró fa màxim amb Gemma Nierga: "Entrevistar polítics és sexi"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gemma Nierga i Marc Giró al 'Late xou'
Foto: Gemma Nierga i Marc Giró al 'Late xou' | TVE

Marc Giró està d'enhorabona, i després d'una tímida estrena amb el seu nou Late Xou de TVE Catalunya, aquest diumenge ha fet la seva millor marca d'audiència amb Gemma Nierga i els germans Torres de convidats.

En detall: Entrevistada per Giró, la presentadora de Cafè d'idees ha parlat del seu programa. La millor part, i la més pesada. La pitjor, despertar-se, de dilluns a divendres, a les cinc de la matinada per anar a la feina. La més divertida, les trobades amb els líders de cada partit: "Entrevistar cada dia un polític durant 30 minuts és molt esgotador però molt estimulant i excitant, i de vegades molt sexi", ha assegurat la periodista abans de puntualitzar: "Depèn del polític".

Què diu Gemma Nierga?

  • "És atractiu entrevistar els polítics que organitzen els nostres dies".
  • "És molt interessant veure que l'endemà en ve un altre que diu exactament el contrari que el del dia anterior".
  • "Els polítics veuen la realitat distorsionada, no m'atreveixo a dir que menteixen".
  • "No m'agrada anar-me'n sense haver-los fet la pregunta que vull. Encara que sigui complicada, és pitjor si marxo sense fer-la".

A més, fora de la feina, Nierga ha descobert una altra gran afició: el ball. La presentadora ha explicat que va cada dimarts i dijous a ballar a Aules, l'escola de Daniel Anglès. I és clar, amb Marc Giró n'ha fet una demostració:

Per acabar: El Late Xou de Marc Giró amb Gemma Nierga s'ha enfilat aquest diumenge fins al 5,9% de share, amb 47.000 espectadors, les xifres més altes des de l'estrena. A més, la pujada ha estat notable respecte a la setmana anterior, quan el programa es va ensorrar al 2,6% amb 14.000 espectadors. No li va anar gens a favor que TV3 retransmetés en directe els premis Gaudí (15,5% i 251.000 espectadors). El dia de l'estrena, el passat 15 de gener, el late night show de TVE va fer un 3,5% y 40.000 espectadors, també per sota d'aquest últim diumenge.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió RTVE