La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra, junts
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, junts | YouTube
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra: primer projecte junts després de la confirmació que són parella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana i Sebastián Yatra, junts
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, junts | YouTube

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra ja no poden negar l'evidència, després que aquest dimecres la revista ¡Hola! hagi publicat les seves romàntiques fotos de viatge a Los Angeles. Confirmat que són parella, amb les imatges definitives, ara coneixem també quin és el primer projecte que preparen junts.

Què sabem? Aitana i Yatra seran el proper 16 de juny al concert OMG! La Liga Music Experience 2023, que es farà a l'estadi Cívitas Metropolitano de Madrid i que va a càrrec de la màxima competició del futbol espanyol.

  • La parella de cantants seran cap de cartell de l'espectacle.
  • També hi haurà el duet australià de música electrònica NERVO.
  • S'esperen dos artistes més dels quals encara no ha transcendit el nom.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de OMG! (@omg.laliga)

En detall: Per tots aquells que vulguin veure Aitana i Yatra en acció al damunt de l'escenari, les entrades ja s'han posat a la venda a internet i es poden adquirir per preus que van dels 60 als 260 euros.

D'on venim? Aquest dimecres, ¡Hola! duia a la portada l'anunci de les fotos que ja no deixen lloc a dubte sobre la relació entre la catalana i el colombià. "Petons, amor i escapada junts" als EUA, traslladava la publicació del cor a la seva pàgina frontal.

A més, Principal ja havia explicat dos dies abans que la parella es trobava de viatge a Califòrnia per unes fotografies compartides al compte d'Instagram de la triunfita, en les quals es podia comprovar que efectivament Aitana havia anat a la casa que ell té a Los Angeles.

Per acabar: El concert de Madrid i el viatge a les Amèriques són només dues passes més de la relació cada cop més consolidada entre la parella de cantants, que va saltar als mitjans de comunicació després que la de Sant Climent de Llobregat trenqués al desembre amb Miguel Bernardeau. Les escapades a Londres i la Vall d'Aran han acabat de confirmar el que era ja una evidència: Aitana i Yatra estan junts.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música