La Jungla
Toni Soler, aquest dilluns a 'Està passant'
Foto: Toni Soler, aquest dilluns a 'Està passant' | TV3
Televisió

Toni Soler, molt contundent amb TV3 per 'Zona Franca': "La resposta ha estat excessiva"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Toni Soler, aquest dilluns a 'Està passant'
Foto: Toni Soler, aquest dilluns a 'Està passant' | TV3

La decisió de Joel Díaz d'abandonar Zona Franca després de l'acomiadament de Manel Vidal ha provocat una cascada de reaccions, també dins de la pròpia TV3. Hores més tard d'anunciar que plegava, Toni Soler li ha donat suport des d'Està passant.

Què sabem? Molt crític amb la gestió que TV3 ha fet de tota la situació, el periodista de Badalona ha definit com "una mala notícia" l'adeu de Joel Díaz i ha donat suport a l'equip de Zona Franca fent el seu propi gag sobre el PSC. Sense esvàstiques, és clar.

Què diu Toni Soler?

  • "La meva opinió personal és que la broma d'en Manel era molt arriscada, que la resposta de TV3 possiblement va ser excessiva i que la decisió d'en Joel és coherent".
  • "Per nosaltres, que som del gremi de l'humor, això suposa una passa enrere i una pèrdua".

En detall: Per tot això, Soler ha fet seu el gag de Manel Vidal capgirant completament el gràfic que l'humorista va fer servir per situar el PSC dalt de tot d'una esvàstica. Sobre els pressupostos i la B-40 entre Sabadell i Terrassa, ha recordat que ja hi havien votat a favor al Parlament Junts, PSC, Ciutadans, PP i Vox: "És a dir tot el centre-dreta i el PSC, que és molt d'esquerres". Ho il·lustra amb la mateixa imatge que Zona Franca, però col·locant els socialistes a l'extrem més a l'esquerra possible.

A més, ha sucat amb la llarga llista de demandes del PSC a ERC per aprovar definitivament els pressupostos. L'ampliació de l'Aeroport del Prat, llistes d'espera, escola inclusiva, eliminar el pla pilot per la Renda Garantida... "Per què no demanen també que Salvador Illa sigui el nou presentador de Zona Franca? Podria sortir i dir, Puta nit i bona Manel Vidal".

Un altre apunt: El col·laborador Marc Sarrats s'ha mullat també sobre l'assumpte Zona Franca en la seva secció d'heràldica municipal. En aquest cas, per recordar l'escut guanyador de la setmana passada: el del PSC. "Aquest escut va guanyar, però en un altre programa. M'he equivocat", deia. Aquest és el moment:

Per acabar: Aquesta setmana, i després de la dimissió de Joel Díaz, TV3 no emetrà Zona Franca. A través d'un comunicat aquest dilluns, la televisió pública va "lamentar" la decisió del de Santa Coloma de Gramenet i es va comprometre a "estudiar la continuïtat del programa" amb un altre presentador.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió