La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

Famós presentador de Catalunya Ràdio es punxa per primer cop la cara amb àcid hialurònic

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Els retocs estètics estan a l'ordre del dia. Moltes són les persones que no dubten a passar per quiròfan per veure's millor. Uns retocs als quals no s'ha resistit un conegut presentador català de ràdio.

Què sabem? Un presentador de l'emissora Catalunya Ràdio, avui divendres 10 de febrer, visita la seva clínica de confiança per fer-se el primer retoc estètic a la cara. Una intervenció que es farà punxant-se àcid hialurònic. La seva primera operació facial, a punt de fer 36 anys el pròxim mes d'abril. La identitat del presentador i el retoc, a continuació.

De qui es tracta? El famós que passa per quiròfan per punxar-se la cara i acabar amb un complex que té des de fa temps és Roger Carandell, presentador i director del programa nocturn de Catalunya Ràdio, XL, que s'emet cada nit de dilluns a divendres d'onze a dotze. Concretament, el periodista es posa àcid hialurònic a una arruga que té al front, per dissimular el pas dels anys i semblar més jove. Un retoc per omplir una arruga que es fa després de la recomanació de la seva doctora. L'actual aspecte de Roger Carandell és aquest:

En profunditat: La persona encarregada de revelar aquesta operació estètica de Roger Carandell va ser la seva companya i amiga de programa, Juliana Canet. "Es punxa per primera vegada aquest divendres", va dir Canet el passat dimarts 7 de febrer en el programa XL. Una confessió que Juliana va fer mentre estaven entrevistant a la presentadora i actriu catalana, Marta Torné.

Per acabar: Marta Torné, que té molta cura de la seva cara i aspecte, va donar una sèrie de recomanacions a Carandell quan va saber que passava per quiròfan. La primera va ser que mai es punxés res als pòmuls ni als llavis perquè "és horrorós" i la cara li podria quedar "molt femenina". El segon consell que va donar-li Marta Torné va ser que s'injectés àcid just a sota de les orelles perquè, d'aquesta manera, aconseguirà donar més estructura a la seva cara i estarà "més guapo". Farà Roger Carandell cas a Torné? Després de punxar-se el front per treure's les arrugues, es punxarà sota de les orelles?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio