La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Helena Condis deixa mut Albert Om amb la sonada proposició d'un famós futbolista

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

La jove periodista especialitzada en el món de l'esport, que treballa a la cadena Cope, ha concedit una entrevista a Albert Om en el programa Islàndia, a l'emissora RAC1.

Què sabem? La catalana Helena Condis, de 35 anys, ha participat en el programa de ràdio que presenta Om a RAC1. Ho ha fet amb les també periodistes dedicades al món de l'esport Marta Ramón i Marta Carreres. El motiu pel qual elles tres ha intervingut en el programa d'Albert Om ha estat per parlar del seu últim projecte. I és que juntament amb set periodistes més acaben de publicar un llibre que es titula Superheroïnes de l'esport. Una obra on es poden llegir deu contes inspirats en deu dones esportistes per mostrar diversos referents femenins a nens i nenes.

Què ha dit? Helena Condis, que surt amb el també periodista Juanma Castaño, amant dels esports com ella, ha deixat de pedra a Albert Om amb el que ha explicat durant la seva entrevista. La catalana ha confessat un horrible episodi que va viure amb un famós futbolista. Un episodi que es va produir quan Condis estava interessada a fer una entrevista.

  • "Estava a la recepció d'un hotel esperant per fer una entrevista a un futbolista molt conegut. Quan va arribar el moment de fer l'entrevista el futbolista em va dir que només em respondria si pujava a la seva habitació", ha explicat la parella de Castaño. Una entrevista a la qual Helena va acabar renunciant.

A més, Helena Condis també ha explicat que la seva passió pel món de l'esport li ve des de petita. Un món que sempre li ha agradat molt. Tant és així que, segons ha explicat, va buscar un equip de futbol femení, a prop d'on és ella, Pla del Penedès, per poder-hi jugar. Però no en va trobar cap. Condis també ha confessat que quan va començar a treballar com a periodista esportiva, pel simple fet de ser dona, molts periodistes li preguntaven: "Però tu saps parlar de futbol?".

Per acabar: Helena Condis no és la primera periodista que parla de tristes situacions viscudes al llarg de la seva carrera. Fa uns mesos, la també catalana Cristina Porta, en el programa Sálvame, va confessar que quan treballava com a periodista esportiva un famós futbolista es va negar a respondre-li unes preguntes perquè Cristina Porta no va acceptar, prèviament, anar a fer un cafè amb ell. Porta, al seu pas per Sálvame, va dir que avui dia la seva relació amb aquest futbolista és completament nul·la.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: RAC1