La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Ana Rosa Quintana desbarra contra un famós que s'opera la cara: "Està lletgíssim"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La presentadora de Telecinco, Ana Rosa Quintana, no es mossega la llengua i diu el que pensa d'un famós internacional que s'ha retocat la cara i cos.

Què sabem? El programa matinal de Telecinco ha tractat, durant el dijous 16 de febrer, una notícia molt impactant que no ha deixat indiferent a la presentadora de l'espai. Una notícia que té com a protagonista un famós internacional i milionari que està obsessionat amb el físic i la imatge.

Què ha passat? El programa de Ana Rosa s'ha fet ressò del cas de l'empresari dels Estats Units, Bryan Johnson. Un multimilionari que està obsessionat amb el seu aspecte i el pas dels anys. Per aquest motiu, des de fa temps, s'està fent una sèrie de tractaments, molt cars tots ells, per combatre l'edat i semblar molt més jove del que en realitat és.

En profunditat: Cada any, Johnson es gasta la barbaritat de 2 milions de dòlars, que es diu aviat, per fer-se tota mena de coses a la cara i al cos per combatre el pas dels anys. L'empresari americà actualment té 45 anys i, amb tots els tractaments que es fa, aspira a semblar un noi de 18 anys. A banda de cuidar les hores de son i de portar una dieta molt estricta, Bryan també es pren 24 suplements diaris i es fa injeccions de greix gràcies a un donant, ja que el percentatge de greix en el seu cos no arriba al 5%. A continuació, l'actual imatge de l'empresari dels Estats Units, obsessionat amb l'edat, el pas dels anys i semblar més jove del que realment és:

Per acabar: Ana Rosa, també amant dels retocs estètics per cuidar la seva imatge, no s'ha quedat callada davant del curiós cas que s'ha tractat en el seu programa. Només veure l'aspecte actual de l'empresari americà, la presentadora ha dit: "Està lletgíssim". Molts dels seus col·laboradors, per no dir tots, li han donat la raó. Quintana, fent referència a l'empresari milionari, també ha afegit: "Té molt mala cara, està massa prim i segur que mai a la seva vida s'ha pres una cervesa".

Categoria: La Jungla