La Jungla
Manuel Huedo, a 'La fàbrica de Gabriel Rufián'
Foto: Manuel Huedo, a 'La fàbrica de Gabriel Rufián' | Elsa Barriga
Televisió

L'influencer Manuel Huedo, amb Rufián a 8tv: "Diran que sec amb la brossa, un enemic d'Espanya"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Manuel Huedo, a 'La fàbrica de Gabriel Rufián'
Foto: Manuel Huedo, a 'La fàbrica de Gabriel Rufián' | Elsa Barriga

Manuel Huedo és el convidat d'aquest diumenge a La fàbrica de Gabriel Rufián, a 8tv. Una aparició televisiva per la qual espera rebre algunes crítiques, confessa ell mateix a mitja entrevista.

Què sabem? L'influencer eivissenc ho ha explicat després d'una trista experiència personal del presentador, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, que ha recordat que un home se li va apropar un dia a l'AVE i li va dir "eres una basura" a cau d'orella.

Què diu Manuel Huedo?

  • "Quan jo accepto venir aquí a fer l'entrevista, per molta gent vinc a seure amb la brossa o amb un enemic d'Espanya".
  • "Això em toca a mi també, i no estic acostumat a aquestes paraules tan dures".
  • "Sé que després d'aquesta entrevista hi haurà un dia o dos de... Però jo soc així, ho pateixo molt".

A més, l'humorista s'ha mostrat preocupat per l'auge de Vox entre els joves, que en alguns casos reprodueixen el discurs del partit d'ultradreta a les xarxes socials.

  • "El jove, per naturalesa, va contra el sistema. Si des de dalt diuen que ha de ser d'una forma, a TikTok farà humor racista, xenòfob... per desmarcar-se'n", ha reflexionat.
  • "Veuen que el sistema és feminista, respectuós i tolerant. Jo considero Vox un partit antisistema, perquè penso que el sistema no és allò [que representa]".

Un altre apunt: Huedo ha lamentat també l'ús partidista de la bandera d'Espanya. Com passa amb les pulseretes. "Que algú en porti una i li diguin que és fatxa em fa molta pena, però és que és veritat", ha dit. No sap si va ser l'esquerra que la va rebutjar primer, i després la dreta la va fer seva, o si va ser la dreta qui se la va apropiar i per això l'esquerra en renega. Però està ben segur d'una cosa: "Si em preguntes, a mi m'agrada la republicana".

  • I a partir d'ara, què? L'instagramer tampoc no ho té clar: "L'esquerra ha d'intentar recuperar la bandera fent-la servir? Aleshores durant un període compartirem un símbol amb Ortega Smith. És que no em ve de gust".