La Jungla
Ruth Lorenzo, aquest diumenge a 'Plan de tarde'
Foto: Ruth Lorenzo, aquest diumenge a 'Plan de tarde' | TVE
Famosos

Ruth Lorenzo trenca amb tot: deixa el nòvio i abandona la seva discogràfica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ruth Lorenzo, aquest diumenge a 'Plan de tarde'
Foto: Ruth Lorenzo, aquest diumenge a 'Plan de tarde' | TVE

Ruth Lorenzo comença de zero. Així ho ha assegurat ella mateixa aquest diumenge, durant una entrevista amb Toñi Moreno al programa Plan de tarde de TVE, en la qual ha explicat que ha tallat amb el nòvio i ha relatat un infern laboral pel qual gairebé deixa la música.

Què sabem? Extremadament gelosa de la seva privada, Ruth Lorenzo no parla mai de les seves relacions de parella. No dona noms ni ensenya fotografies. Però en un atac de sinceritat, aquest diumenge la cantant murciana s'ha obert a l'audiència per confessar que acaba de donar per acabada la relació amb el nòvio que tenia fins ara.

Què diu Ruth Lorenzo?

  • "Estic en un moment amb les caixes de la meva vida al soterrani de la meva mare, connectada al wifi vivint entre Madrid, Barcelona i Múrcia. És un moment de començar de zero en tots els sentits".
  • "L'amor és una meravella, i quan trobes l'amor vertader hi ha un moment de deixar-lo anar. Si no, no és amor de veritat. Aquell és el moment perfecte per escriure un disc, així que estic escrivint un disc".

A més, l'eurovisiva ha revelat més canvis en la seva vida professional. Un "contracte infernal" que l'ha tingut "atrapada" els últims dos anys. "Com artista veia que no podia decidir per mi mateixa", ha detallat.

En detall: Lorenzo ha recordat com li demanaven que no parlés públicament. "Dedica't a cantar perquè a ningú li interessa el que hagis de dir". També assegura que li van exigir "endolcir" la seva imatge o deixar-se els cabells més llargs. "Va arribar un moment que no era jo [...] Signes un contracte que pertany a algú en un 20%, però no al 100%. Són amos d'una part de la meva feina, però a mi no em poden comprar", ha reflexionat.

Per acabar: Plan de tarde de TVE també ha generat interès aquest diumenge per l'homenatge a Àlex Casademunt, pocs dies abans del segon aniversari de la seva mort. Rosa González, la mare del cantant, s'ha emocionat quan li han mostrat el vídeo, en record del seu fill, elaborat per companys d'OT com David Bustamante o Gisela.

Categoria: La Jungla