La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Així ha quedat Makoke, després d'estirar-se la pell de la cara i coll: "Sembles un travesti"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora de Telecinco, Makoke, ha reaparegut a la televisió. Ho ha fet aquest diumenge 5 de març per ensenyar als espectadors el resultat de la seva última operació d'estètica.

Què sabem? Fa unes setmanes, Makoke, la que va ser parella de Kiko Matamoros, va passar per una clínica estètica de Madrid per sotmetre's a un nou retoc estètic. La de Telecinco, amb por a envellir, el pas dels anys i les arrugues, va fer-se una operació a la cara i coll, per estirar-se la pell i semblar una nena de quinze anys.

El resultat: Després de diverses setmanes amagant la seva cara perquè ningú veies com havia quedat, Makoke ha mostrat el resultat de la seva operació, un rejoveniment facial de coll i cara. Ho ha fet en el programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, presentat per Emma García. El nou aspecte de la col·laboradora de Mediaset, camí dels 60 anys, és aquest:

Què ha dit? Aprofitant la seva reaparició a la televisió, Makoke ha explicat que encara està bastant inflada i que el resultat es podrà veure d'aquí a tres mesos quan tot es posi en el seu lloc.Una enèsima operació per veure's millor amb la qual Makoke està molt contenta, segons ha confessat. A més ha dit que no ha tingut cap mena de molèstia, només durant les primeres 48 hores, i que de moment, per recomanació mèdica, encara no pot fer esport ni tampoc moviments bruscos amb el cos i coll.

Per acabar: Un canvi d'aspecte del qual també ha presumit a les seves xarxes socials. Ho ha fet amb una impactant imatge on apareix molt maquillada i suposadament amb molts filtres per distorsionar encara més la realitat. Que ja és impactant. Alguns dels molts missatges que es poden llegir són els següents: "Si et poses filtres a la foto, molt contenta no estàs amb l'operació", "El cervell quan te l'operes?", "Ridícula", "Sembles un travesti" o "Per veure com has quedat de veritat fes-te una foto sense maquillatge i filtres".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco