La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Presentadora catalana, en actiu, renega de la feina i dels diners que guanya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El món de la televisió és complicat i inestable. Quan tot va bé i tens feina, no hi ha problema. Però quan les coses no són així, tot es complica força.

Què sabem? Una presentadora catalana que actualment té feina i està en actiu presentant un programa, s'ha queixat de la seva professió i de l'inestable que és tot plegat. Unes paraules molt sinceres i crítiques, amb les quals vol apropar a tothom la realitat de la televisió.

Què ha dit? "El que m'agradaria és una feina més estable". Així de clara i directa es mostra la presentadora i periodista quan li pregunten sobre el món de la televisió i com és guanyar-s'hi la vida. Unes declaracions que ha fet pel programa Noms propis, presentat per Anna Cler. Un món de la televisió que la presentadora considera que és molt complicat i canviant, especialment pel que fa al sou. I és que "un dia et milloren el sou perquè tens millor jerarquia i després fas dues passes enrere i guanyes menys diners". Per aquest motiu confessa que "constantment has d'estar en alerta i picant pedra".

A més: La presentadora, que actualment presenta un programa a La 2 els diumenges al migdia, ha confessat que no es pot queixar perquè té feina i és una gran oportunitat. I és que dins la televisió no tothom té projectes i moltes persones s'han de buscar la vida com poden en altres sectors. Tot i les dificultats i coses negatives que hi ha en el món de la televisió, la presentadora catalana assegura que treballar davant de càmeres és "agraït, original, canvies sovint de projecte, coneixes a gent nova i tens oportunitats". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTVE Catalunya (@rtvecatalunya)

De qui parlem? La presentadora catalana que s'ha mostrat dura amb la seva professió, les condicions de feina i els diners que es paguen ha estat Ana Boadas, que en l'actualitat està al capdavant de l'espai Mapes Mentals. Anteriorment, ha presentat el programa La gran confusión, de Televisió Espanyola, amb Xavier Sardà. Un programa que ha estat retirat de la pantalla per generar poc interès i baixes dades d'audiència.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió