La Jungla
Frank Blanco i Llum Barrera, al plató d'El Circ
Foto: Frank Blanco i Llum Barrera, al plató d'El Circ | 8tv
Televisió

Llum Barrera, fitxatge bomba de 8tv: tots els detalls de la seva nova feina

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Frank Blanco i Llum Barrera, al plató d'El Circ
Foto: Frank Blanco i Llum Barrera, al plató d'El Circ | 8tv

Llum Barrera és el nou fitxatge de 8tv. L'actriu i presentadora mallorquina se suma a l'equip d'El Circ, i a partir de la setmana vinent acompanyarà Frank Blanco i la resta de col·laboradors del programa.

Què sabem? Llum Barrera debutarà dilluns 13 de març com a nova tertuliana d'El Circ de Frank Blanco. L'humorista s'afegeix al pool de col·laboradors per reforçar el late night de 8tv, precisament quan el programa ha aconseguit fer el sorpasso per primera vegada a Zona Franca i superar TV3 en audiència.

  • Aquest dimecres, El Circ va obtingur una quota de pantalla del 2,1% i 23.000 espectadors. Això és una dècima més que el Zona Franca de Danae Boronat, amb un 2% de share i 20.000 espectadors.

En detall: Després del debut dilluns que ve, Llum Barrera serà a El Circ dos cops per setmana.

D'on venim? Llum Barrera i Frank Blanco ja havien treballat junts. Va ser el 2019 a La Sexta, quan ella va fer igualment de col·laboradora durant l'última etapa del vallesà com a presentador de Zapeando.

A més, tots dos van coincidir també a El Circ el passat mes de desembre. El dia de la gala dels premis Ondas, el reporter Walter Capdevila se la va endur en furgoneta del Gran Teatre del Liceu al plató de Sant Just Desvern després de la cerimònia.

Per acabar: El debut de Llum Barrera serà en una nit marcada pels Oscars, que s'hauran entregat el dia anterior. El programa farà un repàs dels looks més espectaculars de les celebrities a la catifa vermella, faran una anàlisi dels guanyadors i parlaran de les grans sorpreses de la gala. També hi anirà Àlex Gorina per aportar el seu punt de vista de crític de cinema.

Categoria: La Jungla