La Jungla
María del Monte a 'Lo de Évole'
Foto: María del Monte a 'Lo de Évole' | La Sexta
Televisió

María del Monte parla de la seva sexualitat, Isabel Pantoja i l'escandalosa xifra a la qual va renunciar

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
María del Monte a 'Lo de Évole'
Foto: María del Monte a 'Lo de Évole' | La Sexta

María del Monte ha estat la protagonista de la nova entrega de Lo de Évole. La folklòrica s’ha obert en canal amb Jordi Évole i ha parlat, entre altres temes, de la seva relació amb Isabel Pantoja i de la seva sexualitat.

Al detall: Una de les protagonistes de la conversa entre Évole i del Monte ha estat Isabel Pantoja, amb qui va mantenir una estreta relació durant molt temps.

  • La Pantoja va sortir a la llum recordant un vídeo on anava de convidada a un programa que presentava María del Monte. Jordi ha preguntat pel moment on hi havia molt de “morbo” pels rumors de la relació entre les cantants, però María no ha volgut contestar-li: “No parlaré més d’això”.
  • Tot i no parlar directament, la folklòrica si s’ha referit a aquells moments, dels quals ha reconegut que no va portar bé la “falta de llibertat i tranquil·litat” quan li perseguien els fotògrafs a tots llocs.

A més: María del Monte ha reconegut que li van oferir molts diners per parlar de la seva relació amb Isabel Pantoja: “Vaig renunciar molta pasta. No et creguis que no és temptador explicar certes coses... em van arribar a oferir 300.000 euros”. Tot i això, la cantant ha reconegut que no va accedir perquè “volia continuar controlant la seva vida”.

  • També, ha reconegut que en un moment determinat de la seva carrera, li van oferir aparèixer amb companyia masculina: “Em van proposar fer un reportatge fictici amb un home. L’homosexualitat també ha tingut sempre un toc masclista. Les dones ho tenim més difícil en tots els sentits”, ha reflexionat.

En profunditat: A l’Orgull de Sevilla del 2022, on María del Monte va ser pregonera, es va reconèixer com “una més del col·lectiu”. I, a l'entrevista, ha parlat de les seves vivències i de la situació política actual referent a la LGTBI-fòbia.

  • La folklòrica ha explicat que, l’endemà, va rebre més de 2.000 missatges i trucades: “Va ser una cosa que a mi no em va sorprendre. I no esperava que a la gent se sorprengués tant, perquè per mi no era tan rellevant. És un senyal de què s’ha de continuar treballant”.
  • Del Monte ha afirmat que “mai ha estat amagada de ningú”, assegurant que la seva família i el seu cercle íntim sempre ha sigut conscient de la seva sexualitat. I, també, han conegut a la seva parella, tot i que, fins el moment, es referien a ella com a “l’amiga”, entre altres termes.
  • La cantant ha reconegut que li van oferir ser “segona de llista” al PSOE en una ocasió, però les declaracions més significatives han arribat quan Évole li ha preguntat pels efectes de l’extrema dreta: “Un no sap les inclinacions que tindran els seus fills. La gent que procuri lluitar pels drets de les persones, perquè potser els que eliminin drets estan eliminant els dels seus fills”.