La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Enxampen la filla de Terelu Campos morrejant-se amb un guapo català, ex del Barça i pare d'un fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos i col·laboradora de Telecinco del programa dels caps de setmana, Fiesta, està novament il·lusionada.

Què sabem? Alejandra Rubio, neta de la que va ser presentadora María Teresa Campos i filla de Terelu Campos, torna a estar enamorada. Un amor que ha arribat a la vida de la de Mediaset pocs dies després de començar la primavera. Una relació de molt poc temps, però a jutjar per les fotos que s'han publicat demostren que la química és molt potent.

Què ha passat? Alejandra Rubio, tal com publica la revista Pronto, està de nou il·lusionada. I és que la jove ha estat enxampada fent-se petons molt apassionats amb un famós esportista català que té dos anys més que ella. Unes papallones a l'estómac que arriben a la vida de la jove només dos mesos després que ho deixés amb la seva anterior parella, Carlos Agüera. Un noi amb qui Alejandra Rubio compartia una casa als afores de Madrid i un gat que es diu Darcy. Una ruptura de la qual la filla de Terelu Campos va parlar en el programa Fiesta, on treballa des de fa temps.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Pronto (@pronto.es)

Qui és ell? La nova il·lusió d'Alejandra Rubio es diu Carles Aleñá. Un futbolista català nascut a Mataró que actualment juga amb el Getafe. Anteriorment, ha passat per equips com el Barça o el Betis. Aleñá, de només 25 anys, és pare d'una criatura de tres. Un fill que va tenir en una anterior relació que durant vuit anys va mantenir amb una coneguda influencer. Carles Aleñá, possible nova parella d'Alejandra Rubio, és aquest:

Per acabar: La mare d'Alejandra Rubio, Terelu Campos, ja coneix a la nova il·lusió de la seva filla. Així ho ha dit ella mateixa recentment en el programa Sálvame. Preguntada pel tema, Terelu Campos, que encara que no ho sembli és una gran seguidora del futbol, ha confessat que el jove català li sembla molt bona persona i molt compromès amb la seva feina. També ha dit: "Només l'he vist una vegada i no sé el temps que porten veient-se. Imagino que s'agraden i no tinc gaire més a dir".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco