La Jungla
Isa Pantoja i Manuel Cortés a 'Supervivientes'
Foto: Isa Pantoja i Manuel Cortés a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Tens retrobament entre Isa Pantoja i Manuel Cortés: "Em dol el matxuc a Asraf"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isa Pantoja i Manuel Cortés a 'Supervivientes'
Foto: Isa Pantoja i Manuel Cortés a 'Supervivientes' | Telecinco

Isa Pantoja va viatjar diumenge a Hondures per visitar a Asraf, la seva parella. Tot i l’emotiu retrobament, Supervivientes ha reservat la seva visita per retrobar aquest dimarts a la filla d’Isabel Pantoja amb els seus cosins, també concursants del reality, que han tingut enfrontaments amb Asraf.

D’on venim: Les darreres setmanes a Supervivientes, Manuel Cortés i Asraf han tingut diversos malentesos que han provocat que la seva relació al concurs s’hagi dinamitat per complet. A més, les diferències han saltat a plató, generant una situació de conflicte entre Isa i Raquel Bollo, mare dels seus cosins.

Al detall: Després de retrobar-se amb Alma Bollo, la parella d’Asraf s’ha trobat amb Manuel, de qui ha confessat sentir-se decebuda.

  • Al principi de la conversa, després que Isa reconegués no sentir-se còmode per les discussions d’Asraf i Manuel, el fill de Raquel Bollo ha reconegut que estan xocant molt per “la forma de ser”.
  • En tot moment, Isa ha volgut deixar clar que el que deia era el que sent ella i no pas el que pensa tothom, per evitar desestabilitzar al concursant.
  • A més, la filla d’Isabel Pantoja ha expressat que no entén l’“aversió” que té contra Asraf i, també, ha reconegut sentir-se identificada, ja que dir que la parella és “un pack” significa deixar-la en mal lloc.
  • Segons Manuel, Isa no ha estat a Hondures per veure el que realment ha succeït amb Asraf, afirmant que Asraf es comporta diferent davant les càmeres i que li agrada provocar.

Per últim: Quan les càmeres han deixat d’emetre en directe, el retrobament entre els cosins ha continuat una estona més. I, tal com ha anunciat Carlos Sobera, en aquests minuts, que es podran veure a la gal·la de Supervivientes de dijous, el to entre ells ha pujat, destacant l’actitud de Manuel.