La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Les 5 fotos bomba que Sebastián Yatra fa a Aitana: vestit de reixeta que deixa veure tot

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Aitana Ocaña ha passat uns dies de vacances lluny de Madrid, on té una enorme mansió. La catalana s'ha desplaçat fins a República Dominicana amb la seva parella, Sebastián Yatra.

Què sabem? Tot i que no ho ha confirmat de manera pública, Aitana Ocaña està enamoradíssima del cantant Sebastián Yatra. Una relació que va començar fa uns mesos i que ha embogit als seguidors de la parella, que des de sempre els han volgut veure junts.

Què ha passat? Aitana Ocaña ha pujat molt la temperatura en el seu compte d'Instagram, amb unes fotos bomba que no paren de rebre tota mena de comentaris i 'm'agrada'. Unes imatges que els hi ha fet Sebastián Yatra durant les seves vacances junts a la República Dominicana. Unes fotos que Aitana Ocaña comparteix a les seves xarxes socials amb l'excusa de celebrar la boníssima acollida que ha tingut en el mercat la seva última cançó Los Ángeles. Una cançó que narra la ruptura amb el seu ex, Miguel Bernardeau, i els inicis amb Yatra.

En profunditat: A les imatges, Aitana Ocaña, que fa uns dies va ser notícia per concedir una entrevista parlant un accent colombià molt forçat, presumeix de físic. Ho fa amb un vestit de color taronja de reixeta. Un vestit amb una enorme obertura a la zona de l'esquena, amb obertures als laterals de les cames i també a la zona de l'escot. El vestit deixa entreveure la roba interior de la cantant catalana, que sembla que és un biquini color negre, format per un sostenidor lligat al coll i una calceta brasilera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

Per acabar: Els comentaris que s'acumulen a la publicació d'Aitana superen la barrera dels 2.900. Entre altres es poden llegir missatges com: "Quin bombó", "El vestit que portes és per portar taronges o patates", "M'acabo de posar molt nerviós", "Estàs molt bona" o "Estem esperant una foto de tu i Sebastián Yatra junts". Una foto de la parella presumint d'amor a les xarxes socials que, de moment, sembla que no arriba.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música