La Jungla
Foto: | EFE
Xarxes

La nova cançó d'Aitana: atacs al seu ex Miguel i referències a Sebastián Yatra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE

La cantant catalana, Aitana, que es va donar a conèixer gràcies a Operación Triunfo, està preparant noves cançons que d'aquí poc estaran disponibles.

Què sabem? Aitana ja no s'amaga. La cantant està feliçment enamorada de Sebastián Yatra. Una relació molt intensa de la qual molts mitjans de comunicació se n'han fet ressò. De fet, en les últimes setmanes, les fotos de la parella amb actitud molt afectuosa, a la platja i caminant per Madrid, han estat una constant.

Què ha passat? El tiktoker valencià Abel Planelles, en el seu compte, ha publicat un petit aperitiu de la nova cançó d'Aitana. Un tema que promet portar cua. I és que tothom ha al·lucinat amb les indirectes, al igual que Shakira va fer en el seu moment, que la cantant llança al seu ex, Miguel Bernardeau. També cal destacar totes les referències que fa a Sebastián Yatra, explicant com va sorgir la seva història d'amor.

En profunditat: Aitana, a la cançó, es refereix al seu ex com "Adam". A ella mateixa es refereix com a "Eva". I diu el següent: "Va ser culpa d'Adam, quan Eva es perdia, i una altra poma menjava, els nostres llavis es miraven". Unes paraules amb les quals Aitana dona a entendre que ella va deixar estar la relació perquè Miguel Bernardeau, el seu ex, estava més pendent d'altres noies que d'ella. És a dir, deixa a l'aire que la seva relació s'acabés a causa d'infidelitats per part de Miguel.

A més: Aitana també fa referència a Sebastián Yatra en la seva nova cançó. La catalana narra com va ser el començament de la seva història d'amor. Diu això: "Mentre ningú ho sabia jo et feia petons a amagades, això ningú t'ho feia, em buscaves i em menjaves". Una relació, pel que es dedueix, que al principi era un gran secret i que només sabien ells dos, tot i que amb el temps ha anat transcendint fins a fer-se pública. Parlem d'això:

@abelplanelles

¿Vosotros que decis? Ojo a la nueva canción de Aitana!!!

♬ Los Ángeles - Aitana

Per acabar: L'aperitiu de la nova cançó d'Aitana arriba pocs dies després que tothom es fes ressò de la nova il·lusió de Miguel Bernardeau. I és que Abel Planelles, també en el seu compte de TikTok, va penjar un vídeo de Miguel, molt afectuós, amb una noia, de moment desconeguda, durant la celebració de les Falles a València.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música TikTok