La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Destrossen Aitana Ocaña per parlar en una entrevista amb un forçat accent colombià

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana de Sant Climent de Llobregat no para de rebre crítiques per una de les últimes entrevistes que ha concedit, on parla amb un accent colombià molt forçat.

Què sabem? Aitana Ocaña acaba de treure un nou àlbum en el mercat. Un àlbum que es diu Alpha i que inclou la cançó Los Ángeles, inspirada en Sebastián Yatra. Un nou treball musical pel qual Aitana està concedit moltes entrevistes a diferents mitjans de comunicació per parlar de la seva nova feina i nova etapa en el món de la música, ja que ara li agradaria fer-se un lloc dins l'estil electrònic.

Què ha passat? Aitana Ocaña, que es va donar a conèixer gràcies al concurs Operación Triunfo, ha concedit una entrevista per l'emissora de ràdio Los40. Una entrevista que s'ha fet viral a les xarxes. No precisament pel que diu, sinó per com ho diu. I és que Aitana, per a sorpresa de tothom, durant tota l'entrevista parla amb un forçadíssim accent colombià. Un accent que se li hauria enganxat de la seva nova parella, el també cantant Sebastián Yatra. El vídeo d'Aitana que no para de rebre crítiques és el següent:

En profunditat: Els usuaris a Twitter i seguidors d'Aitana no han tardat a dir la seva. Només veure el vídeo les crítiques no s'han fet esperar. Alguns dels molts comentaris que li han fet arribar són: "Quina vergonya", "Però això és real?", "Quina poca personalitat", "Ara resulta que és mexicana", "Una altra que es creu guai per parlar amb accent llatí" o "És catalana i parla així, quina vergonya".

Per acabar: La relació entre Aitana i Sebastián Yatra avança a la perfecció. Recentment, la catalana, tot i tenir por a volar, ha agafat un avió per anar a veure el cantant en un festival de música que s'ha celebrat a Mèxic. Un concert de Yatra del qual Aitana n'ha presumit en el seu compte d'Instagram. Ho ha fet publicant una imatge del cantant i l'emoticona d'unes mans en forma de cor. Una publicació a les xarxes socials que serveix per confirmar que la seva relació va de debò i que tots dos estan molt enamorats.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Música