La Jungla
Aitana Ocaña, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana Ocaña, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

'Shakirazo' contra Aitana: cançó destructiva de l'ex de Sebastián Yatra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Ocaña, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana Ocaña, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Aitana Ocaña és la protagonista d'un nou culebrot mediàtic, al més pur estil Shakira contra Gerard Piqué i Clara Chía. La triunfita ha estat víctima de la mala llet de Tini Stoessel, exnòvia de Sebastián Yatra. Las Jordans, l'últim single de l'argentina, és tota una declaració de guerra contra el colombià i la catalana.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LaTripleT (@tinistoessel)

Què sabem? Tini Stoessel ha publicat el seu nou tema aquest divendres de matinada, que forma part del seu àlbum Cupido. I malgrat que no esmenta Aitana pel seu nom, clara-ment es refereix a ella quan parla de la nova amigueta espanyola del seu ex.

Què diu Tini Stoessel?

  • "To' el mundo preguntando quién es ella. Más dura, más suelta, más bella".
  • "Llegaste pero ella se fue ya. No, no, no".
  • "No quiero saber si me extrañas, o si te aburrió la de España".
  • "Que te vaya bien, pero ahora estoy tranquila. No me duelen ni las despedidas, tú te fuiste y yo ya me puse más killah, más fina. Regalé las Jordan, ya no me combinan".

Reaccions: La cançó de l'argentina arriba dos anys després de la ruptura amb Yatra, i quan ja ha refet la seva vida sentimental amb el futbolista Rodrigo de Paul. Una ferida que ara sembla que no ha acabat de cicatritzar, i que després de la publicació de la cançó ha generat una allau de crítiques de l'exèrcit de fans de l'Aitana.

  • La de Sant Climent de Llobregat ha estat tendència des de primera hora del divendres a les xarxes socials, entre acusacions de "ressentida" i "rancorosa" de part dels seus seguidors a la Tini.

Per acabar: Poques hores abans del llançament de Las Jordans, Aitana tornava aquest dimecres en avió a Madrid després de prop d'un mes als EUA. Hi va anar precisament amb Sebastián Yatra, que té una casa a Los Angeles. Durant tots aquests dies, la parella s'ha deixat veure en actitud molt afectuosa pels carrers de la ciutat. Ara però, la cantant ha tornat a casa sola i sense aclarir als periodistes en quin punt es troba la relació amb el seu nòvio nou.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música