La Jungla
Joan Laporta al 'Polònia'
Foto: Joan Laporta al 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' sí que ho fa: respon al polèmic vídeo de "l'equip del règim"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joan Laporta al 'Polònia'
Foto: Joan Laporta al 'Polònia' | TV3

Un dijous més, el Polònia ha tornat amb els seus ingredients estrella, l’humor i l’actualitat. En aquesta ocasió, el programa de TV3 ha respost al polèmic vídeo que va publicar el Reial Madrid contra el Barça.

D’on venim: El Reial Madrid va publicar un vídeo a les xarxes socials acusant l’equip blaugrana de ser el veritable “equip del règim”.

Al detall: La polèmica sobre quin era l’equip del règim de Franco entre el Barça i el Reial Madrid ha quedat sentenciada en el noticiari el NO-DO, on s’ha demostrat que el veritable equip de Franco era el Barcelona.

  • Un gag carregat d’incoherències i humor que ha pretès respondre amb sàtira al vídeo publicat per l’equip madrileny.
  • Franco cridant la independència o la semblança de l’Avi del Barça amb Bin Laden s’han convertit amb dos dels temes del gag més comentats a les xarxes socials.

A més: La guerra entre el Barça i el Reial Madrid sobre el cas Negreira ha continuat al programa de la televisió pública, on Joan Laporta ha cantat “Singing the forties”, una llista de quaranta arguments per defensar que no van comprar àrbitres.

  • Al vídeo es veu al Florentino Pérez del Polònia versionant la cançó ‘Que la detengan’ de David Civera, maleint el Barça i Laporta: “Que el detinguin, que és un mentider, malvat i perillós, pertany a la Yihad...! Ens ha robat la lliga i digui el que digui, empresoneu-lo ja”.