La Jungla
Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Paula Gonu confessa on i per què s'ha masturbat en públic

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Gonu, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Paula Gonu sorprèn cada vegada que obre la boca. La influencer de Cornellà de Llobregat acumula dos milions de seguidors a Instagram, i ja és una de les it girls més famoses de Catalunya. L'última polèmica que ha protagonitzat, fa només unes hores, amb la confessió del lloc públic on s'ha masturbat.

Què en sabem? Ho ha explicat en una entrevista a Club 113, el pòdcast de Nil Ojeda i Werlyb. Entre les preguntes compromeses que Paula Gonu s'ha animat a respondre, la referent a l'autoplaer. "T'has masturbat en públic?", li preguntava la parella de presentadors abans que la instagramer deixés anar la bomba: "Sí, soc l'única?".

@club113podcast La peña se suele tomar una manzanilla. #club113 #podcast #paulagonu #storytime ♬ sonido original - Club 113 Podcast

Què diu Paula Gonu?

  • "Era en un avió, i no em va veure ningú".
  • "Va ser durant una època en què, si no ho feia, no podia dormir. I jo volia dormir".
  • "Anava en business, estava en un espai tancadet. Però és un lloc públic, no?".

A més, els presentadors tampoc no han amagat la seva sorpresa. "No teníem intenció de preguntar per què, la veritat, però endavant", han donat per tancat el tema.

@club113podcast Ñam ñam #club113 #podcast #paulagonu #canibalism0 ♬ sonido original - Club 113 Podcast

Un altre apunt: Aquesta no és l'única afirmació de Paula Gonu a Club 113 que ha deixat els seus seguidors amb uns ulls com a taronges. Després d'explicar que ha practicat l'onanisme en públic, la del Baix Llobregat ha revelat també el seu episodi de canibalisme. Recorda que es va trencar el menisc, i que va necessitar cirurgia. Després de l'operació, va demanar al metge que li deixés endur-se a casa el cartílag extirpat en un potet amb alcohol. Una setmana més tard, se'l va menjar amb una salsa bolonyesa: "Me'l volia menjar. Era meu i volia tornar-lo a posar dins del meu cos. Haureu menjat coses pitjors".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Influencers Viral