La Jungla
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Aniversari

Joana Sanz felicita Dani Alves pel seu aniversari: "Aquí segueixo"

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

La model canària Joana Sanz ha felicitat la seva exparella Dani Alves al dia del seu aniversari. 

Per què és important? Sanz va donar per finalitzada la seva relació amb l'exjugador del F.C. Barcelona després que aquest entrés en presó provisional per presumptament haver agredit sexualment a una noia a la discoteca Sutton de Barcelona

Què en sabem? Aquest passat dissabte 6 de maig, Dani Alves ha fet 40 anys entre reixes. El futbolista segueix tancat en presó provisional a la presó de Brians II, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). 

Què diu? La que ha estat la seva parella fins fa pocs mesos, la model Joana Sanz, ha compartit un missatge a través del seu compte d'Instagram felicitant el brasiler. 

  • En una story del seu perfil, Sanz ha felicitat Alves amb una fotografia seva acompanyada d'un text. 
  • "Avui fa anys una de les persones més importants de la meva vida", comença escrivint Sanz en el missatge a la xarxa social. 
  • "He pensat molt a fer aquesta publicació, perquè la humanitat no entén d'empatia i d'amor més enllà d'una relació", segueix. 
  • "M'encantaria estar celebrant el 49 aniversari amb alguna de les meves boges ocurrències: alguna disfressa absurda o un joc de Bubble Football, per posar exemples dels últims anys", ha confessat la model. 
  • "No s'ha pogut per un error que va sortir pagant molt car" i deixa entre veure que confia en el fet que tot s'arreglarà aviat.
  • "Aquí segueixo i seguiré sempre, d'una altra forma però present". 

D'on venim: Tot i les boniques paraules que li dedica a la seva exparella, Sanz i Alves no mantindrien una bona relació.