La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Vídeo no vist de María Patiño plorant en directe quan s'assabenta que Telecinco fulmina 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

Va ser el divendres 5 de maig a la tarda quan es va conèixer la gran bomba que afecta el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame.

Què sabem? Després de 14 anys en antena, entretenint al públic tarda rere tarda, la nova cúpula de Mediaset ha pres una dràstica decisió: eliminar el programa Sálvame per sempre de la graella. Una terrible notícia tant per l'audiència, com pels presentadors, col·laboradors i treballadors del programa, que no són pocs. El lloc de Sálvame, a partir del dia 16 de juny, serà ocupat per Ana Rosa Quintana en un espai que s'emetrà durant les tardes.

Què ha passat? Des del passat divendres no es parla d'altra cosa que del sorprenent final de Sálvame. Els col·laboradors estrella del programa ja han anat reaccionant a la notícia i els seus presentadors, entre ells Jorge Javier Vázquez, també. Una notícia que es va saber el divendres 5 de maig a la tarda quan s'emetia en directe el programa Sálvame. I precisament durant les últimes hores, per les xarxes socials, s'ha fet viral un vídeo del moment que els col·laboradors del programa, en directe, s'assabenten de la terrible notícia. Un vídeo que correspon a l'última part del programa, que des de fa mesos s'emet en la plataforma de pagament Mitele. Un vídeo on María Patiño, molt tocada, fa esforços per tirar endavant i fer com si res, però la seva veu, trencada i a punt de plorar, la delata. Parlem d'això:

En profunditat: Un vídeo que no para d'acumular reproduccions on es pot veure a una María Patiño molt afectada, només saber que el programa on tantes hores ha treballat acabarà en els pròxims dies. En el vídeo també es pot veure la cara de la col·laboradora Gema López, que és un autèntic quadre, només assabentar-se de la tragèdia. També s'escolta a Carmen Alcayde dient que està buscant la notícia publicada pel diari El Mundo per saber què ha passat i tenir més detalls.

Per acabar: Els comentaris que acompanyen aquest vídeo, que s'ha fet viral en les últimes hores, no paren d'augmentar. Alguns d'ells són: "Això demostra falta de respecte i lleialtat dels directors de Telecinco als seus treballadors", "Estaven com l'audiència, al·lucinant amb tot el que passava", "Si jo encara no ho assimilo, imaginat ells", "No és just i no s'ho mereixen", "Que malament tot" o "Em sembla fatal el que han fet amb Sálvame".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco