La Jungla
Les presentadores d'Eurovisió 2023
Foto: Les presentadores d'Eurovisió 2023 | RTVE
Eurovisió

Aquesta famosa cantant, encarregada d'anunciar els punts d'Espanya a Eurovisió

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Les presentadores d'Eurovisió 2023
Foto: Les presentadores d'Eurovisió 2023 | RTVE

"I els 12 punts són per...". És la frase que tots els representants d'Eurovisió desitgen sentir, una vegada i una altra, aquesta nit a la gran final de Liverpool. RTVE ha triat una famosa cantant per traslladar els punts del jurat d'Espanya al certamen.

Què en sabem? L'encarregada de cantar els punts del jurat espanyol serà Ruth Lorenzo. La cantant murciana és una veterana d'Eurovisió. Va representar Espanya el 2014 a Copenhaguen, amb la cançó Dancing in the rain, que va obtenir una digníssima desena posició.

En detall: Ruth Lorenzo torna així a RTVE i a Eurovisió, quan fa deu anys que va participar del gran festival de la cançó. "Espero que quedeu contents i orgullosos. Estimo amb tot el cor el Regne Unit i Eurovisió, així que sento molta connexió", ha expressat. Cal recordar que l'artista ha viscut durant força anys a la Gran Bretanya, on va participar en formats de gran popularitat com X Factor.

A més, els vincles de Ruth Lorenzo amb RTVE també són profunds. Més enllà de la seva participació a Eurovisió, que va disparar la seva carrera definitivament a Espanya, la cantant s'ha mantingut unida a la televisió pública amb la participació en formats com Masterchef o Cover Night. També va ser a la darrera edició del Benidorm Fest, que organitza RTVE i que va decidir que Blanca Paloma sigui la representant espanyola a Liverpool.

Categoria: La Jungla