La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Les fotos sense roba que Piqué enviava a una model de Brasil, quan estava amb Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una explosiva model de Brasil, amb perfil a la plataforma OnlyFans i amiga de Sandro Rossell, ha parlat de Gerard Piqué i no per deixar-lo en un bon lloc precisament.

Què sabem? Gerard Piqué no para d'ocupar notícies. A la seva reacció al videoclip de Shakira amb els seus fills, que no li ha agradat gens, se suma la notícia que corre durant les últimes hores que té a veure amb l'affaire que fa anys va mantenir amb una explosiva model, mentre encara estava amb Shakira i suposadament estava molt enamorat d'ella.

Què ha passat? La model Suzy Cortez, més coneguda amb el sobrenom de Miss BumBum, ha explicat a El diario NY que ella i el que va ser futbolista, durant una època, van intercanviar-se missatges molt pujats de to a través de les xarxes socials. Un intercanvi de missatges que segons la model no va anar a més perquè ella ho va frenar per respecte a la cantant Shakira.

En profunditat: Segons la model de Brasil, Gerard Piqué li enviava a través de les xarxes missatges directes molt explícits. Missatges on Piqué apareixia completament despullat, presumint d'atributs. "M'enviava fotos sense roba, però jo no els obria. Inclòs em va oferir un jet per venir-me a recollir a Londres per poder veure'm. Em sembla una falta de respecte cap a Shakira perquè no es mereixia res d'això".

A més: La model també ha dit que Gerard Piqué es va interessar a saber quant li mesurava el cul. També ha explicat que de tots els jugadors del Barça, els únics que mai li van enviar res van ser Messi i Coutinho. "Són grans marits i respecten molt a les seves dones", assegura la de Brasil en referència a aquests dos últims. La model és ella:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by suzy cortez fans (@suzycortezfans)

Per acabar: Gerard Piqué, sembla ser, va aconseguir el contacte d'aquesta dona a través de Sandro Rosell. I és que Rosell i Suzy Cortez són amics i quan Piqué va saber de l'existència de la model va moure cel i terra per obtenir el seu número de telèfon. Al final, més enllà de missatges pujats de to, no va passar, sembla ser, res més.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué