La Jungla
Àlex Corretja, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Àlex Corretja, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és la Carla, la filla d'Àlex Corretja que acaba de fer 18 anys: "T'estimo infinit"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Àlex Corretja, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Àlex Corretja, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Carla Corretja ja és major d'edat. La segona filla d'Àlex Corretja i la seva exdona Marta Cors ha fet 18 anys aquest dilluns, i el pare l'ha felicitat amb una tendra postal pública compartida a les xarxes socials. Ara que és adulta, la imatge de la filla mitjana del tenista ja es pot despixel·lar. 

Què en sabem? Amb una tendra fotografia d'un petó de la seva filla, Àlex Corretja exerceix de pare orgullós a Instagram. "18 anys d'amor pur. La Carla, la meva filla mitjana, ha assolit la majoria d'edat. S'acostuma a dir que la vida passa volant, i sembla que sí. T'estimo infinit, filla", ha compartit al seu perfil. 

En detall: Carla Corretja és la segona filla que Àlex Corretja va tenir amb Marta Cors, la seva nòvia de tota la vida, amb qui es va casar el 2001 a Sant Cugat del Vallès després de 12 anys de relació. La germana gran de la Carla és l'Aroa, que té un any més que ella. Totes dues han estudiat a l'escola d'elit European International School of Barcelona, també a Sant Cugat.

A més, separat de la mare de les seves dues filles grans, Àlex Corretja manté des del 2010 una nova relació sentimental amb Martina Klein. L'extenista i la model catalana-argentina van ser pares el 2017 de la seva primera filla en comú, la petita Érika. Martina Klein també té un altre fill, Pablo de la Nuez, fruit de la seva relació anterior amb el músic Álex de la Nuez.

Categoria: La Jungla