La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Chenoa impacta amb el seu aspecte durant la presentació del nou 'OT'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Chenoa presenta el concurs Operación Triunfo, que s'emetrà en la plataforma Amazon Prime Video, 20 anys després de participar-hi.

Què sabem? La cantant Chenoa es prepara per a un dels reptes més grans de la seva trajectòria. I és que ha estat l'escollida per presentar una nova edició del concurs Operación Triunfo. El programa musical on va participar ella i que la va catapultar a la fama. Programa on va quedar en quart lloc i que també li va servir per conèixer un dels grans amors de la seva vida, David Bisbal.

Què ha passat? Per a la presentació de la nova edició del programa Operación Triunfo la cantant Chenoa ha sorprès a tothom  amb la roba que ha escollit. I és que la d'Argentina ha recuperat els mateixos texans que vint anys enrere es va posar en un dels càstings d'Operación Triunfo, abans de ser seleccionada per participar en el programa. "Vaig amb totes i resulta que els pantalons em tanquen. Això és una premonició", ha confessat durant la roda de premsa.

A més: Chenoa no només ha cridat l'atenció pels pantalons que s'ha posat, un gest molt aplaudit per tothom, sinó pel seu nou aspecte. La cantant, pel que sembla, hauria passat per una clínica estètica per estar radiant i perfecte per aquest gran dia. Chenoa s'hauria fet diverses punxades a la cara per lluir una pell molt més lluminosa, estirada i sense arrugues. I és que molts són els famosos que es retoquen la cara per lluir sempre juvenils i combatre el pas dels anys. L'aspecte de Chenoa que ha cridat l'atenció és aquest:

Per acabar: Durant la presentació de la nova temporada d'Operación Triunfo a la plataforma Amazon Prime Video, s'ha sabut que l'acadèmia serà més gran i que tindrà zones verdes. També que les gales seran més curtes i duraran 90 minuts i que Noemí Galera repetirà com a directora de l'acadèmia.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Amazon