La Jungla
Juana Dolores, al 'Més 324'
Foto: Juana Dolores, al 'Més 324' | TV3
Televisió

Juana Dolores es pronuncia contundent sobre la polèmica entrevista a TV3: "No tinc res a perdre"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juana Dolores, al 'Més 324'
Foto: Juana Dolores, al 'Més 324' | TV3

Després de recórrer les xarxes socials i els mitjans de comunicació, la polèmica entrevista a Juana Dolores al Més 324 continua omplint temes de conversa. Tal ha estat la repercussió que ha obligat a l'escriptora a pronunciar-se.

D'on venim: Aquest dilluns, Juana Dolores va ser entrevistada al programa Més 324 per presentar el seu nou llibre 'Rèquiem català. I si una nació desfilant per una catifa vermella', però l'entrevista es va acabar centrant contra la direcció de la televisió pública catalana.

  • Tot i que l'entrevista s'anava a centrar en el seu llibre, l'efecte de les Eleccions Municipals van indignar a l'entrevistada, que es va pronunciar molt crítica durant més de 15 minuts que va durar l'entrevista: "He vingut aquí a cagar-me en tot".
  • L'artista va deixar sense paraules a Xavier Graset, presentador del programa, en dir frases com "Al puto vell de Trias a veure si li cau un meteorit a sobre" o "aviam si dimiteix el director i la cúpula de vells de TV3".

En detall: La polèmica entrevista s'ha fet viral a les xarxes socials i ha rebut molts comentaris dels usuaris, tant a favor com en contra de les paraules reivindicatives de Juana Dolores.

En profunditat: Juana Dolores també s'ha pronunciat al respecte mitjançant el seu compte de Twitter.

  • Poques hores després de l'entrevista, l'escriptora deixava clara la seva postura: "No tinc res a perdre, vaig néixer sense res".
  • Però davant la repercussió que va aconseguir la seva polèmica intervenció, l'endemà va tornar a tuitar: "Els que em critiquen les formes...", finalitzant la frase amb un emoji badallant.
  • I l'última reacció pública de Juana ha estat aquest dimecres quan, sense dir cap paraula, ha compartit el viral mem de Manuela Trasobares donant un cop de taula.
Categoria: La Jungla