La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Julio Iglesias, a punt de fer-ne 80: foto actual i explica com es troba en una frase

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cantant Julio Iglesias des de fa temps no viu a Espanya. Està instal·lat a la seva mansió de Punta Cana, on es troba descansant i escrivint les seves memòries.

Què sabem? En els darrers mesos molt s'ha parlat de l'estat de salut de Julio Iglesias. Molts han estat els mitjans de comunicació que han especulat amb la seva salut, dient que no pot caminar, que va amb cadira de rodes i que ja no té memòria i no recorda la lletra de les seves cançons.

Què ha passat? Julio Iglesias ha dit prou i ha explotat a través de les seves xarxes socials. Ho ha fet amb un comunicat que ha publicat en el seu compte d'Instagram. Un llarg escrit on explica com es troba. També ha aprofitat per penjar una fotografia seva, presumptament actual, on apareix amb el cabell pentinat cap enrere i lluint un fi bigoti en honor al seu pare, conegut amb el sobrenom de Papuchi.

En profunditat: Julio Iglesias, que no anirà al casament de Tamara Falcó, ha dit que actualment "a tots els que dubten de la meva salut els hi diré que estic DPM". Tres paraules majúscules que volen dir: "De Puta Mare". També ha dit que no es pot creure que hi hagi tanta especulació sobre si està bé o malament. En aquest sentit, assegura: "No entenc com es pot ser tan malintencionat i acumular tanta maldat". Per acabar ha desmentit rotundament que vagi amb cadira de rodes o que "tingui la ment perduda". El comunicat és el següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julio Iglesias (@julioiglesias)

Per acabar: La publicació de Julio Iglesias ha cridat l'atenció de molts. Una publicació a Instagram on l'ex d'Isabel Presyler, que tindrà el seu propi reality a la plataforma Disney+, acumula més de 48.000 'm'agrada'. Entre els missatges que ha rebut destaquen els següents: "El geni més gran", "Espero poder-te saludar ben aviat", "El millor sempre", "Desitjant llegir les teves memòries" o "Ànims, t'estimem moltíssim".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram