La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Isabel Presyler i l'ex d'una famosa dormen junts en un hotel i l'endemà surten per separat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Isabel Preysler torna a estar soltera de nou, després de la seva ruptura amb l'escriptor peruà, Mario Vargas Llosa, que va tenir lloc a finals del 2022, durant el mes de desembre.

Què sabem? Des de fa mesos es diu que Isabel Preysler podria estar de nou il·lusionada, després de la seva ruptura amb Llosa. Una il·lusió que durant les últimes hores ha tornat a agafar molta força després d'haver passat una nit en el mateix hotel amb l'ex d'una dona molt famosa.

Què ha passat? El dissabte 3 de juny Isabel Presyler va ser una de les convidades al casament de Sol Medina i Pedro Domínguez-Majón. Un casament que va tenir lloc a Sevilla. Per a l'ocasió la mare de Tamara Falcó va lluir un vestit color maquillatge, de màniga llarga i amb un turbant al cap a conjunt. Un look que va completar amb un gran collar de perles al coll.

En profunditat: Després del casament, Isabel Presyler va anar a dormir en un hotel de Sevilla. Curiosament, es va quedar en el mateix hotel que Alfonso Díez, ex de la Duquessa d'Alba, amb qui des de fa temps relacionen a la Preysler i diuen que podrien ser més que amics. Com si a Sevilla no hi hagués més hotels, que tots dos van acabar en el mateix. El diumenge 4 de juny al matí, tots dos van ser vistos marxant de l'hotel. Això sí, per evitar especulacions ho van fer per separat, deixant uns minuts de marge.

Per acabar: Isabel Preysler aquests dies també és notícia per haver pactat amb la plataforma Disney+ el seu propi reality, a l'estil de la família Kardashian. Un reality amb el qual la Preysler guanyarà molts diners i on mostrarà per dins la seva gran mansió de Puerta del Hierro. Un reality, diuen, que ha acceptat a causa de la seva delicada situació econòmica. I és que Isabel no tindria tants diners com tenia abans i necessita facturar sigui com sigui.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos