La Jungla
Andrea Levy, en una imatge d'arxiu
Foto: Andrea Levy, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Andrea Levy té nòvio nou: un empresari d'èxit, moreno, amb barba i més jove

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Andrea Levy, en una imatge d'arxiu
Foto: Andrea Levy, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Com si fos una passa, els polítics de l'Ajuntament de Madrid sembla que s'hagin posat d'acord per enamorar-se alhora. Primer ha estat l'alcalde, José Luis Martínez-Almeida, que ha presentat la seva nova parella en una corrida de toros a Las Ventas; i ara és la regidora de Cultura, Turisme i Esports de la ciutat, la catalana Andrea Levy, qui ha trobat nòvio.

Què en sabem? Segons ha avançat La Otra Crónica del diari El Mundo, Andrea Levy ha trobat l'amor de la mà de l'empresari gallec Emilio Froján. La parella es va conèixer fa pocs mesos en una trobada d'empresaris, i aquest cap de setmana s'han deixat veure junts al Valladolid-Getafe que es va disputar diumenge al Nuevo Estadio José Zorrilla.

En detall: Emilio Froján té 32 anys, set menys que Andrea Levy, i el 2020 va aparèixer a la llista de les 100 persones més creatives d'Espanya, elaborada per la revista Forbes, gràcies a la seva marca de motos elèctriques Velca. A més, ha rebut el Premi Nacional de Marketing dels Global Green Business Awards per la millor marca de motos elèctriques d'Europa. Així es deixa veure a les seves fotos d'Instagram:

D'on venim? Entre les parelles més conegudes d'Andrea Levy hi ha els periodistes Enric Vila i Manuel Jabois, els músics Pau Roca i Nacho Vegas, i Pepe Ruiz-Gallardón, fill de l'exalcalde madrileny Alberto Ruiz-Gallardón.

Un altre apunt: Més enllà d'Andrea Levy i la seva nova parella, en les últimes hores Almeida ha centrat tota l'atenció per la notícia de la seva relació amb Teresa Urquijo Moreno, de 26 anys (vint-i-dos menys que ell). És graduada en Dret i Administració d'Empreses i treballa com a analista financera a Merlin Properties. A més, està emparentada amb la família reial espanyola per part de mare. La jove és filla de Beatriz Moreno y de Borbón, que al seu torn és filla d'Íñigo Moreno de Arteaga, marquès de Laserna; i de Teresa de Borbón-Dos Sicilias y Borbón-Parma, cosina llunyana del rei.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: PP Famosos