La Jungla
David Balaguer, a 'El Circ'
Foto: David Balaguer, a 'El Circ' | 8TV
Televisió

David Balaguer confessa la seva preocupació: "Em fa molta por la malaltia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
David Balaguer, a 'El Circ'
Foto: David Balaguer, a 'El Circ' | 8TV

David Balaguer va visitar El Circ de 8TV aquest dimarts per presentar el seu llibre 'El digestiu de la veritat'. Una entrevista on, abans d'acabar cantant a l'estil karaoke, el periodista va confessar una de les seves majors pors actuals.

D'on venim: Balaguer ha presentat 'El digestiu de la veritat', un llibre on parla de pors, "neures" i deliris que campen en el dia a dia de les relacions personals, l'amor i la família. Això sí, com no podia ser d'altra manera, amb l'humor característic del periodista.

Al detall: En un moment de l'entrevista, Frank Blanco va preguntar a Balaguer per la seva major por, i és quan el periodista es va obrir en canal.

  • David va confessar que una cosa que l'angoixa és la decrepitud de veure't com te'n vas fent vell i "desgastant".
  • També, va reconèixer que el que li fa "molta por" és "la malaltia": "Això és el que em fa més por de tot".

En profunditat: A més, en un moment de confessions i de verbalitzar les pors que presenta, el periodista va mencionar que, en aquests moments, troba que "no desitja a ningú": "Fa temps que dura. És una cosa que em preocupa", va explicar Balaguer abans d'aclarir que es referia a un "desig carnal".

  • La màxima preocupació del periodista, ja que no ho voldria, és que aquesta situació es demorés en el futur: "Penso que potser no torno a desitjar mai més a ningú".
  • Balaguer va preguntar als col·laboradors presents al plató, però cap es va sentir identificat amb l'entrevistat o, almenys, cap ho va verbalitzar.

Per últim: Tot i la profunditat d'aquesta part de l'entrevista, on el periodista català es va despullar personalment, també va haver-hi lloc per a la diversió. L'entrevista amb el convidat va acabar amb un karaoke de la mítica 'Ya no puedo más', de Camilo Sesto.

Categoria: La Jungla