La Jungla
Danae Boronat, aquest dimarts a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, aquest dimarts a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Famosa banda de Barcelona, a 'Zona Franca' de TV3: el dia que van estar a punt de morir

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Danae Boronat, aquest dimarts a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, aquest dimarts a 'Zona Franca' | TV3

Danae Boronat no donava crèdit aquest dimarts a la nit a Zona Franca de TV3, quan els integrants de la banda barcelonina Dorian han explicat el dia que van estar a punt de morir en un gran terratrèmol a Mèxic.

Què en sabem? Marc Gili i Belly Hernández, les dues cares més reconeixibles de Dorian, eren a Mèxic DF durant el gran terratrèmol del 20 de març de 2012 que va assotar la capital del país i rodalies. Amb una magnitud de 7,8 a l'escala de Richter, milers de cases van patir desperfectes. Afortunadament, la seva es va mantenir dempeus.

Què diuen?

  • "Tota la casa tremolava i s'estava esquerdant per tot arreu. Pensàvem que els sostre ens cauria al cap".
  • "La casa no tenia cap edifici al costat. Quan va parar de moure's com un flam, vam treure el cap per la finestra. Tothom mirava i al·lucinaven perquè no havia caigut a terra".
  • "Va ser com tornar a néixer. Des d'aleshores, cada dia és una gran alegria".
  • "Pensàvem que anàvem a morir, i vam estar realment a punt. Ara tot és propina".

A més, Dorian ha estat a Zona Franca per promocionar la seva gira, que arrenca el 15 de juny al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Una repassada tota la seva trajectòria, després de gairebé dues dècades sobre els escenaris, que promet temes nous. Sense anar més lluny, en les últimes hores la banda ha estrenat al vídeoclip de Techos de cristal, que es podrà sentir en aquesta gira.