La Jungla
La cantant Nina, al 'Zona Franca'
Foto: La cantant Nina, al 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Nina sorprèn al 'Zona Franca': "M'estic acomiadant dels escenaris"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La cantant Nina, al 'Zona Franca'
Foto: La cantant Nina, al 'Zona Franca' | TV3

Nina ha visitat el Zona Franca per promocionar el seu llibre ‘La meva veu’ i ser entrevistada per Danae Boronat. Durant la xerrada, la cantant ha expressat com se sent valorada pels mitjans i per públic i, a més, ha sorprès confessant que fa estona que s’està acomiadant dels escenaris.

D’on venim: La trajectòria professional de Nina ha destacat per les nombroses obres de teatre en les que ha participat, com Mamma mia!; i a la televisió, sent membre del jurat d’Eurovisió i el Benidorm Fest, així com els diversos papers que ha tingut a les diverses etapes d’Operación Triunfo, com a professora, membre del jurat i directora de l’acadèmia.

Al detall: En un moment de l’entrevista, la presentadora ha preguntat a la cantant catalana fins quan es veu dalt dels escenaris, però ha rebut una resposta que ha sorprès.

  • Nina ha iniciat responent amb un titular que ha despertat el lament de la presentadora: “Ja fa estona que m’estic acomiadant dels escenaris”.
  • La cantant s’ha explicat: “Soc molt exigent amb el meu cos i la meva veu, i he fet una feina exigent. I el dia que senti que surto a l’escenari i el cos o la veu no em responen... diré: ‘adeu i gràcies’”.
  • A propòsit d’això, Danae ha desitjat que falti molt per aquest moment i Nina l’ha respost: “Bé, vaig dient adeu per si de cas...”.

A més: La cantant ha parlat de com se sent de valorada tant pels mitjans i els companys com pel públic. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • “Vaig a Madrid i noto que els mitjans m’estimen molt... que em volen i em demanen”.
  • “Per mi, el públic és sagrat. (...) Cada dia abans de sortir a l’escenari, dic ‘hola’ al meu pare i dono gràcies a totes les persones que eren assegudes a la platea... per mi, el públic és importantíssim”.
Categoria: La Jungla