La Jungla
'Alienígenas', una de les màscares més mediàtiques de 'Mask Singer'
Foto: 'Alienígenas', una de les màscares més mediàtiques de 'Mask Singer' | Antena 3
Televisió

La mediàtica parella per primera vegada junts a la televisió: l'exfutbolista i la influencer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
'Alienígenas', una de les màscares més mediàtiques de 'Mask Singer'
Foto: 'Alienígenas', una de les màscares més mediàtiques de 'Mask Singer' | Antena 3

Ben a prop de la primera semifinal, Mask Singer ha desemmascarat un dels seus protagonistes una nit més. De fet, per primera vegada a Espanya, el programa ha comptat amb una màscara doble, ‘Alienígenas’, on s’amagaven Paula Echevarría i Miguel Torres.

D’on venim: L’actriu i influencer i l’exfutbolista se sumen a la llista de nombrosos rostres coneguts que s’han anat desemmascarant setmana i setmana, sense aconseguir ser descoberts pels investigadors del programa.

  • Aquests són els famosos desemmascarats fins al moment, abans que Echevarría i Torres: Arantxa Sánchez Vicario, Tori Spelling, Valeria Mazza, José Ramón de la Morena, Rubius, Feliciano López, Bo Derek i Naty Abascal.

Al detall: L’actriu i l’exfutbolista van arribar forts al programa, convertint-se en una de les màscares que més van cridar l’atenció als investigadors i l’audiència, però han estat els menys votats aquesta nit i la parella ha estat descoberta.

  • Els extraterrestres van competir amb la seva versió de ‘Mon Amour’ d’Aitana i Zzoilo, però en no ser salvats pel públic com a preferits, van haver de competir contra Cabaillito de mar i Gallo, versionant Alejandro Sanz i Shakira.

En profunditat: Tot i el desconcert dels investigadors, s’ha de dir que dos d’ells han endevinat que sota la màscara d’’Alienígenas’ es trobava la parella.

  • Ana Obregón i Javier Ambrossi han encertat apostant per Paula Echevarría i Miguel Torres.
  • Mónica Naranjo creia que es tractava d’Ana Fernández i Lucho Fernández.
  • Javier Calvo se la va jugar apostant perquè sota ‘Alienígenas’ es trobés amb Isco Alarcón i Sara Salamo.
  • Fins i tot, Roberto Leal, convidat especial, es va atrevir a jugar-se-la: Michelle Jenner i Hugo Silva.

Què diuen: L’exfutbolista i la influencer han confessat com s’han sentit havent de competir amagats sota una de les màscares més voluminoses de l’edició. Aquests són els titulars:

  • “El primer assaig va ser horrible, pensàvem que no ho podríem fer. Jo tenia malsons a la nit pensant que hauria de sortir a defensar aquell vestit. Era impossible”, ha dit l'actriu.
  • “Era impossible moure'ns a la nau tots dos. Impossible i inviable. (...) Això ens creava molta més calor encara, més incomoditat".
  • “Cap dels dos som claustrofòbics, però sí que ens donava una mica aquest punt d'estar-hi, dins d'un vestit, sense poder respirar o moure't”.