La Jungla
Frank Blanco i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Frank Blanco i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Famós presentador català enamora amb la foto del seu fill: "T'estimo i t'admiro"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Frank Blanco i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Frank Blanco i els seus dos fills, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

El 9 de juny de 2012, Frank Blanco celebrava el naixement del seu segon fill. Aquest divendres, el petit Mateo ha fet 11 anys i el pare ho ha tornat a celebrar públicament amb una tendra fotografia publicada a les seves xarxes socials.

Què en sabem? Aquest divendres hi havia festa a casa dels Blanco, per l'aniversari del seu fill Mateo. Al jardí i amb dos globus gegants de color blau que dibuixaven el número 11, la família ha celebrat que el seu benjamí es fa un any més gran. Aquesta és la postal pare i fill que el presentador d'El Circ de 8tv ha compartit amb els fans per l'aniversari del nen.

Què diu Frank Blanco?

  • "Feliços 11, Mateo. T'estimo i t'admiro, fill meu".
  • "Gràcies per aquest regal de ser el teu pare. Que en facis molts més".

Reaccions: La publicació de Frank Blanco i el seu fill a Instagram ha rebut centenars d'interaccions a les xarxes socials. Moltes d'elles, d'altres superfamosos com Josep Lobató, Chenoa, Juanma Moreno, Irene Junquera o Llucià Ferrer, que envien els seus missatges d'afecte.

En detall: Frank Blanco i la seva dona Sira tenen dos fills. El petit és en Mateo, que aquest divendres ha fet 11 anys. El gran, Martín, ja en té 12.

Un altre apunt: Amb el final de la temporada televisiva, El Circ de 8tv marxa de vacances però Frank Blanco continua treballant. El presentador de Barcelona anirà a Telecinco per substituir Emma García a Fiesta durant els mesos d'estiu.

Categoria: La Jungla