La Jungla
Anna Simon, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Anna Simon, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Anna Simon torna a TV3 per fer un nou programa amb un famosíssim 'influencer'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Anna Simon, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Anna Simon, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Anna Simon és la nova presentadora d'El tros, un reality show que TV3 prepara per la tardor amb parelles de camp i de ciutat que competiran per convertir-se en els millors pagesos de Catalunya.

Què en sabem? Tal com ha avançat TV3, hi haurà deu parelles formades per pagesos experimentats i urbanites que odien la feina al camp i els fa mandra la natura. El concurs consistirà a superar reptes físics que posaran a prova les habilitats, coneixements i resistència dels participants.

En detall: Els guanyadors de cada programa tindran el privilegi de dormir dins de la masia i guanyaran premis, mentre que la resta s'haurà de conformar amb dormir a la pallissa i correran el risc de ser nominats per abandonar el programa.

A més d'Anna Simon, El tros comptarà amb la participació de dos assessors de luxe: Marina Pifarré, referent en la defensa de la pagesia, i Miquel Montoro, el famosíssim influencer mallorquí que s'ha fet tan conegut fent d'agroyoutuber i el seu viral "hòstia, pilotes".

Un altre apunt: Aquesta no és l'única aposta de TV3 pel format reality de cara a la nova temporada. Cal recordar que, des d'aquest mateix mes de juny, Laura Escanes ha començat els rodatges de La travessa, el nou concurs d'aventures que consistirà a fer una ruta pels Pirineus des de la Val d'Aran fins al Cap de Creus.

Per acabar: Amb El tros, Anna Simon torna a TV3 després de dos anys. La presentadora de Mollet del Vallès ja havia estat al capdavant d'altres projectes a la televisió pública com Oh Happy Day! o Persona infiltrada. El mes d'abril de 2022 va ser mare de la seva primera filla, Aina, nascuda de la relació amb Lucho Soriano, estilista de Tu cara me suena; i el seu gran retorn televisiu havia de ser el febrer fent de col·laboradora a Vamos a llevarnos bien de TVE. Però el gran fracàs d'audiència d'Ana Morgade (4,8%) en el primer programa, va propiciar que la cadena decidís suspendre'l. Tant de bo a TV3 les coses li vagin millor.

Categoria: La Jungla