La Jungla
Famosos

Marc Bartra i Jessica Goicoechea enamoren: la tendra foto del seu últim pla de parella

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut

Marc Bartra i Jessica Goicoechea continuen vivient el seu moment més dolç. La parella fa mesos que va iniciar la seva relació, una història que està cada cop més consolidada.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, Marc Bartra i Jessica Goicoechea han estat al concert OMG La Liga amb actuacions, entre d'altres, d'Aitana i Sebastián Yatra a l'Estadi Cívitas Metropolitano de Madrid. La parella s'ha deixat veure molt enamorada, i n'ha compartit les fotos a les xarxes socials.

D'on venim? Els rumors de parella entre Bartra i Goicoechea van sorgir a l'estiu de 2022, tot i que no va ser fins al novembre que es va poder confirmar definitivament la seva relació per un error del futbolista. Sense voler, l'exblaugrana va publicar en obert un vídeo d'ells dos junts a les xarxes socials, fent-se petons i abraçades.

  • És possible que volgués compartir les imatges només entre els seus amics íntims, però es va equivocar.
  • Va trigar únicament vuit segons en esborrar-ho. Massa tard.
  • Ja les havien vist un munt de persones, i algunes d'elles les havien capturat i compartit.

Qui és Jessica Goicoechea? Jessica Goicoechea és una influencer i empresària barcelonina de 26 anys, de les més seguides a Espanya. Només a Instagram supera els 1,8 milions de followers, i en té prop de 100.000 a TikTok. Una popularitat que l'ha convertit en una icona de la moda a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla