La Jungla
Quim Domènech, periodista de 'El chiringuito'
Foto: Quim Domènech, periodista de 'El chiringuito' | Mega
Famosos

El periodista Quim Domènech, assaltat a Rodalies: així han intentat robar-li

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Quim Domènech, periodista de 'El chiringuito'
Foto: Quim Domènech, periodista de 'El chiringuito' | Mega

Quim Domènech s'ha emportat un bon ensurt, aquest dijous a la nit, mentre viatjava amb una companya de feina en un tren de la línia R4 de Rodalies. Un grup de lladres els ha intentat robar les pertinences, i tot ha quedat gravat en vídeo.

Què en sabem? El periodista d'El chiringuito Quim Domènech era al tren amb una companya de feina, quan un desconegut se'ls ha apropat per fer-los preguntes. Era una maniobra de distracció. Mentre parlaven, un altre home els ha agafat una motxilla i un tercer s'ha endut la bossa d'ella. Davant de les sospites que podia passar alguna cosa, dos joves han gravat la seqüència amb el seu mòbil.

En detall: Tal com es pot comprovar a les imatges, una dona que era allà mateix ha aconseguit prendre la motxilla al primer lladre, i la companya de Domènech ha enxampat a temps l'home que s'enduia la seva bossa.  

Què diu Quim Domènech?

  • "Aquesta és la realitat de Rodalies Renfe. Fins quan aquesta inseguretat?", escriu el periodista al seu perfil, adreçant-se als Mossos d'Esquadra i l'operadora.

Reaccions: El vídeo de l'intent de robatori a Quim Domènech s'ha viralitzat a les xarxes socials, i en les últimes dotze hores ha superat les 260.000 reproduccions a Twitter. També ha generat una allau de comentaris sobre la inseguretat a Barcelona i les línies de Rodalies.