La Jungla
Elionor de Borbó, en una imatge d'arxiu
Foto: Elionor de Borbó, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Els plans d'Elionor a l'Empordà abans dels premis Princesa de Girona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Elionor de Borbó, en una imatge d'arxiu
Foto: Elionor de Borbó, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Elionor de Borbó serà aquest dimarts a Roses, en el seu viatge a Catalunya amb motiu de l'entrega dels Premis Princesa de Girona. L'hereva al tron d'Espanya hi anirà amb la seva germana, la infanta Sofia, per conèixer les instal·lacions d'elBulli1946.

Què en sabem? Elionor i Sofia coneixeran aquest dimarts el nou museu que Ferran Adrià ha obert a la Cala Montjoi, a la ubicació de l'icònic El Bulli. Ho faran de la mà del xef de l'Hospitalet, per descobrir com el seu negoci es va convertir en el millor restaurant del món. També han previst una trobada amb joves participants d'alguns dels programes de la Fundació Princesa de Girona.

En detall: Aquesta no és la primera visita d'Elionor i Sofia a l'Alt Empordà. Totes dues hi van viatjar precisament abans de l'entrega dels Premis Princesa de Girona 2022. En aquella ocasió van ser a Figueres, la capital de comarca, per conèixer el Museu Dalí.

A més, l'entrega dels Premis Princesa de Girona suposa el primer acte públic d'Elionor durant l'any 2023, quan ja fa més d'un mes que es va graduar de l'UWC Atlantic College de Gal·les. La cerimònia es farà aquest dimecres, dia 5 de juliol, a l'Hotel Camiral de Caldes de Malavella. Cinc anys més tard, els guardons encara no tornen a la seva ciutat d'origen, que va declarar Felip VI persona non-grata després de l'1-O.

Un altre apunt: Elionor reapareix a Catalunya per recuperar la seva agenda pública. El seu últim acte públic oficial va ser el 15 de desembre, quan va visitar tota sola la seu de Creu Roja a Madrid. Aquest divendres, després de passar per Caldes de Malavella, la princesa serà amb els reis a l'entrega dels Reials Despatxos de l'Acadèmia General Militar. Precisament allà serà on es quedarà a partir de l'agost, quan comenci en aquesta institució la formació militar.

Categoria: La Jungla