La Jungla
Luc Loren al plató de 'Supervivientes'
Foto: Luc Loren al plató de 'Supervivientes' | Instagram
Televisió

Crítiques a Luc Loren i el nou reality que presentarà explotant el 'duel' emocional: "No teniu cor"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Luc Loren al plató de 'Supervivientes'
Foto: Luc Loren al plató de 'Supervivientes' | Instagram

La notícia d'un nou reality ha fet el salt amb un cúmul de crítiques pel seu contingut. Es tracta de Duelos, el nou reality que presentarà l'influencer Luc Loren, que s'emetrà pròximament.

D'on venim: Acostumats a que parli sobre la importància de la salut mental, els seguidors de Luc Loren i altres usuaris de les xarxes socials han quedat impressionats per la duresa i l'impacte emocional que transmet el primer trailer del reality.

Què sabem: Duelos és el nom del reality, que ja s'ha gravat i del qual s'han pogut observar les primeres imatges al video promocional.

  • Vuit concursants seran els protagonistes del reality. Cadascun d'ells han viscut un fet emocional tràgic que els ha afectat mentalment i hauran d'aconseguir demostrar, entrant al reality sense conèixer les regles, qui d'ells "mereix més" el premi final.
  • El premi per la persona guanyadora serà de 100.000 euros.
  • A la presentació, es pot veure com un jurat popular s'encarregarà de "jutjar" als concursants.

En detall: Al video apareixen un grup de persones aparentment desconegudes, que seran les encarregades de deliberar les històries i comportaments dels concursants.

  • Històries d'abandonaments, accidents i morts de persones molt properes... són les protagonistes dels concursants. I els durs judicis del jurat popular fan que els concursants els defineixin com a "psicòpates", després de veure imatges de la seva contundència verbal.

A més: La duresa de les imatges ha impactat a molts usuaris de les xarxes socials, que no han tardat en assenyalar al programa pel contingut frívol.

  • D'altra banda, altres usuaris, coneixent la importància que l'influencer dona a la salut mental, han assenyalat que es podria tractar de generar polèmica per, posteriorment, fer pedagogia al reality. Aquestes són algunes de les crítiques al programa: