La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós català, com mai l'has vist: de festa i descamisat. La seva nòvia, sense sabates

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'estiu, concretament el mes de juliol, està marcat per les vacances i també pels casaments. I és que moltes són les parelles que amb l'arribada del bon temps i les altes temperatures decideixen casar-se.

Què sabem? Aquest cap de setmana no només s'ha casat la marquesa Tamara Falcó amb la seva parella, Íñigo Onieva. Un famós català, que ha participat en programes de TV3 i TVE, ha estat convidat a un casament i ho ha donat tot i més. Com ha de ser. La foto que mostrem a continuació, ho demostra.

Què ha passat? Un famós català de Barcelona, aquest cap de setmana, ha anat de festa grossa. Ho ha fet amb la companyia de la seva parella, amb qui surt des de fa mesos, després de fer oficial la seva relació a través de les xarxes.

De qui parlem? El famós que ho ha donat tot ha estat Cesc Escolà, que va saltar a la fama gràcies al programa Operación Triunfo de Televisió Espanyola. Escolà ha anat amb la seva parella, Marta Verona, que s'ha fet famosa gràcies al programa MasterChef, al casament d'uns amics que es diuen Clara i Alfonso. Al seu pas per la celebració tots dos ho van donar absolutament tot. Tant que van acabar la nit completament esgotats i cansats.

En profunditat: Ell, de tant ballar, que li agrada molt, i hidratar-se, va acabar amb la camisa oberta fins gairebé la zona de la cintura i amb la corbata lligada al coll, arrugada i de mala manera. La seva parella, Marta Verona, va acabar amb els peus fets pols. Tant que va optar per anar descalça per estar més còmode després de tota la nit amb talons. La imatge és aquesta:

Per acabar: Una fotografia que el mateix Cesc Escolà, que per a l'ocasió va lluir un conjunt color blau marí de la sastreria Toni Barceló, ha publicat en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 211.000 seguidors. Una imatge per compartir amb els seus seguidors com de bé ell i la seva parella s'ho han passat aquest cap de setmana. I és que la vida no està feta per comptar calories.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram