La Jungla
Ana Pastor i Vicente Vallés, al cara a cara del 23-J
Foto: Ana Pastor i Vicente Vallés, al cara a cara del 23-J | Antena 3
Televisió

Ana Pastor es defensa de les crítiques pel debat: "Hauria estat un cara a cara amb mi"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Pastor i Vicente Vallés, al cara a cara del 23-J
Foto: Ana Pastor i Vicente Vallés, al cara a cara del 23-J | Antena 3

El debat electoral entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo, aquest dilluns a la nit, a Antena 3 i La Sexta, encara porta cua. Les mentides o mitges veritats dels candidats, sumat al fet que s'interrompien constantment, ha provocat multitud de crítiques dels espectadors. Per tot això han rebut també els dos moderadors, Vicente Vallés i Ana Pastor.

Què en sabem? Aquest dimarts al matí, després de llegir i analitzar les crítiques que ha rebut a través de les xarxes socials, Ana Pastor s'ha defensat des dels micròfons d'El món a RAC1. La presentadora assegura que s'ha passat la nit repassant com va anar el cara a cara, i arriba a aquesta conclusió: "Podríem haver intervingut més, sens dubte".

En detall: Ana Pastor confessa que en el directe va tenir dubtes sobre si havia de parar el debat o no en algunes ocasions, però va decidir no fer-ho. "Ni els candidats ni la gent que ens veu són menors d'edat", exposa. Assenyala dades imprecises del candidat del PP, entre elles algunes referents a l'espionatge amb Pegasus o les pensions, i diu que si hagués intervingut per matisar res s'hauria convertit en un debat amb ella.

Què diu Ana Pastor?

  • "Aquest equilibri, que és molt difícil, en la realitat del directe és molt complicat prendre la decisió".
  • "Jo sempre soc molt combativa, però en entrevistes, i aquí hauria estat un cara a cara amb Feijóo".

A més, la periodista madrilenya s'ha mullat també sobre el paper que van fer els candidats, i s'ha apuntat el gol d'haver estat qui va fer trontollar una única vegada el candidat del PP: "Crec que l'únic moment on es va veure pitjor Feijóo va ser en el moment de la violència de gènere, i no va ser gràcies a Pedro Sánchez, sinó a una pregunta que vam fer nosaltres".