La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Gran traïció de Shakira a Gerard Piqué, amb un amic seu, que portarà molta cua

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira i la seva exparella Gerard Piqué es porten fatal i no es poden ni veure, tot i tenir dos fills en comú, Milan i Sasha. L'últim gest de la cantant colombiana ho demostra i segur que no farà gens de gràcia a Gerard Piqué, que aquests dies està centrat en els seus fills tal com estableix la custòdia de separació amb Shakira.

Què sabem? Shakira es troba a Londres gravant nous temes musicals que pròximament publicarà al mercat. Però està previst que en els dies vinents viatgi fins a Miami, en els Estats Units, on viu des de fa uns mesos.

Què ha passat? Durant les últimes hores s'ha conegut la decisió que ha pres Shakira que no farà gens de gràcia a Gerard Piqué. Una decisió de la cantant que té a veure amb un amic de Gerard Piqué. I és que Shakira, que últimament no para de treballar i facturar, serà la convidada estrella en la presentació de Leo Messi en la seva nova etapa en el món del futbol amb l'Inter Miami CF.

En profunditat: Leo Miami serà presentat aquest pròxim diumenge 16 de juliol com a jugador oficial de l'Inter Miami CF, on jugarà durant les properes temporades després d'arribar a un acord milionari amb el club. Una presentació que promet fer parlar molt. I és que la cantant Shakira serà la convidada estrella i s'encarregarà de fer un gran espectacle musical, com si es tractés de la Super Bowl, per donar la benvinguda a l'argentí. Una presentació que se celebrarà en el DRV PNK Stadium i on els abonats al club de futbol tindran entrades gratis per veure la presentació en directe.

Per acabar: Gerard Piqué, de moment, no s'ha pronunciat sobre la decisió que ha pres Shakira. No se sap si ho farà o no. Una decisió de Shakira, d'actuar a la presentació de Messi en l'Inter Miami CF, que demostra que la cantant es porta millor del que sembla amb l'argentí i la seva dona, Antonela Roccuzzo. I és que quan Shakira vivia a Barcelona es deia que tenia molt mala relació amb tots els companys del Barça de Gerard Piqué, i també amb les seves dones. No serà que era Gerard Piqué qui no suportava a Messi i tampoc a Antonela Roccuzzo?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira