La Jungla
Foto: | 8TV
Xarxes

Jordi Basté commou des del cementiri amb una foto de la tomba de la seva mare

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8TV

El presentador de ràdio del grup RAC1, Jordi Basté, ha posat el pèl de punta als seus seguidors a les xarxes amb la publicació que ha compartit.

Què sabem? Va ser el passat 12 de juny quan Jordi Basté, a través del seu compte d'Instagram, va comunicar que la seva mare s'havia mort. Ho va fer amb una foto d'ella i un missatge carregat de sentiment.

Què ha passat? Jordi Basté, a través de les seves xarxes socials, ha publicat una foto que ha commogut a molts. Una imatge que ha fet en el cementiri durant les últimes hores i ha compartit amb els seus seguidors a Instagram. Una publicació per recordar a tots els seus familiars que han perdut la vida. Parlem del seu pare, la seva mare, dels seus avis i també dels besavis.

En profunditat: Quatre paraules. Aquest ha estat el missatge que Jordi Basté ha publicat en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 105.000 seguidors, amb relació a tots els seus éssers estimats que han perdut la vida. "Ja estan tots junts", ha escrit el locutor de ràdio del grup RAC1. Un missatge trist que ha acompanyat d'una foto de la tomba de la seva mare, que descansa, tal com ell indica, amb el seu pare, avis i besavis. Parlem d'això:

Per acabar: Jordi Basté va comunicar la mort de la seva mare el dia 12 de juny a través de les seves xarxes socials i un dia després, el dia 13, va dedicar el davantal del seu programa matinal a ella. Entre altres coses va dir: "S'ha mort la mare i aquesta és la pitjor frase que he escrit a la meva vida. No només se'n va una part de mi, marxa definitivament la meva joventut amb ella. No estàs mai preparat per afrontar un dolor tan profund com aquest, ni que el cerimonial de la mort et toqui tan de prop. De les mares pensem que són immortals i n'estava convençut fins dissabte. Ara sé que són eternes".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Instagram