La Jungla
Candela Figueras, presentadora de 'Cita bestial'
Foto: Candela Figueras, presentadora de 'Cita bestial' | TV3
Televisió

TV3 busca persones que vulguin adoptar un gos per aquest nou docureality

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Candela Figueras, presentadora de 'Cita bestial'
Foto: Candela Figueras, presentadora de 'Cita bestial' | TV3

TV3 ha anunciat un nou docureality, Cita bestial, per a la nova temporada amb Candela Figueras com a presentadora. El programa es podrà veure a la nova plataforma de 3Cat aquesta tardor.

Què sabem: El nou programa de la CCMA vol unir gossos sense família i famílies que volen adoptar-ne un, intentant fer match entre persones i peluts amb un mosaic d'històries.

  • Cita bestial serà una combinació entre un espai de cites i un docureality que busca persones i famílies de tota mena i d'arreu de Catalunya que vulguin iniciar el procés d'adopció d'un gos, o que ja l'hagin engegat, i que vulguin compartir la seva experiència.
  • El programa, amb la col·laboració de diverses protectores del país, els facilitarà l'oportunitat de conèixer diversos gossos i de trobar el que més els enamori.
  • A més, el docureality mostrarà el procés de com les persones adoptants viuran diverses situacions amb el que podria ser el seu futur gos. Aquestes experiències els permetrà saber si realment són compatibles o no abans de prendre la decisió final.
  • També, el programa posarà en valor el significat d'adoptar-ne un i explicarà quines són les claus, les dificultats i els beneficis que comporta.

En detall: La Candela Figueras, amant incondicional dels gossos i activista fèrria a favor de l'adopció, serà la presentadora d'aquest nou espai de 3Cat, que produirà en col·laboració amb Abacus.

  • A més, Cita bestial comptarà amb els consells dels especialistes en psicologia canina del programa.

Per últim: El programa ja ha obert el càsting i qualsevol persona que estigui interessada a participar haurà d'enviar un correu de presentació a [email protected].

Categoria: La Jungla