La Jungla
Rafa Nadal, durant les seves vacances
Foto: Rafa Nadal, durant les seves vacances | Instagram
Famosos

Rafa Nadal comparteix la primera foto amb el seu fill, de vacances amb Mery Perelló

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rafa Nadal, durant les seves vacances
Foto: Rafa Nadal, durant les seves vacances | Instagram

Rafa Nadal és de viatge a Grècia, gaudint d'uns dies de vacances amb la família després de sis mesos lesionat i apartat de les pistes. Aquest dijous, aprofitant el descans amb la seva dona i el fill, el tennista ha compartit per primera vegada una fotografia dels tres a les seves xarxes socials.

Què en sabem? Rafel Nadal, la seva dona, Mery Perelló, i el petit Rafa són aquests dies a la riba oriental de la Mediterrània. Es tracta de les primeres vacances d'estiu que el matrimoni fa amb el seu fill, que ja té nou mesos. Un viatge del qual el tennista ha compartit un parell d'imatges, entre elles la primera foto on apareixen els tres a Instagram:

En detall: Els pares i el nen naveguen amb un iot pel Canal de Corint, una ruta espectacular que uneix el mar Jònic i l'Egeu i que és una de les principals atraccions turístiques de la ciutat.

D'on venim? Rafa Nadal i Mery Perelló van ser pares el passat 8 d'octubre al centre Quironsalud Palmaplanas de Palma. Malgrat que la mare va patir algunes complicacions durant l'embaràs, el nen va néixer totalment sa.

Un altre apunt: Nadal es troba allunyat de les pistes des del gener, per una lesió a l'engonal esquerre que l'ha obligat a passar pel quiròfan. No ha aconseguit recuperar-se a temps i s'ha perdut tots els tornejos dels darrers mesos, entre ells Roland Garros. La intenció del manacorí és tornar a la competició el 2024, i retirar-se aquell mateix any.

Categoria: La Jungla