La Jungla
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rauw elimina tot rastre de Rosalía excepte una foto: aquesta és l'única imatge que en guarda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Des de l'esclat de les xarxes socials, gairebé no hi ha cap ruptura que no compti amb una passa fonamental per avançar en el dol: eliminar les fotografies amb l'exparella. Una lliçó que coneixen bé els usuaris d'Instagram com Rauw Alejandro, que en les últimes hores ha fet exactament això amb les imatges de la Rosalía.

Què en sabem? Aquest dijous, el contingut del perfil d'Instagram de Rauw Alejandro és diferent del que hi havia fins ara. El motiu, que ja no hi ha les seves fotos amb la Rosalía. El cantant de Puerto Rico ha trigat un parell de setmanes, des que va transcendir públicament la ruptura, per eliminar totes les imatges de la seva ex. Només conserva una publicació on apareix la catalana, de les 18 que hi ha al seu mur.

En detall: L'única imatge que Rauw encara conserva amb Rosalía és una de tots dos disfressats de vampirs, per promocionar precisament el tema Vampiros que van publicar conjuntament. La publicació és del 16 d'abril, dos mesos i mig abans de la ruptura; i la cançó forma part de la trilogia (juntament amb Beso i Promesa) amb la qual van anunciar el seu compromís a la primavera.

D'on venim? Dues setmanes després que es conegués públicament la separació de Rosalía i Rauw, se'n van sabent nous detalls. La cantant hauria trucat al seu nòvio a finals de juny quan era de viatge a Puerto Rico perquè es veiessin al pis que compartien a la Casa Burés de Barcelona. Allà li va comunicar la seva decisió de trencar. Fa pocs dies, la de Sant Esteve Sesrovires va tornar al domicili per recollir les últimes coses i enviar al seu ex tot allò que s'havia deixat.

Categoria: La Jungla