La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Males notícies per Laura Escanes en plenes vacances d'estiu: "Em sembla roí"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Laura Escanes està gaudint de les seves vacances d'estiu. Ho fa amb la seva parella, el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna, la seva filla Roma, fruit de la seva relació amb Risto Mejide, i la seva família i amics.

Què sabem? Fa uns dies Laura Escanes va comunicar que temporalment abandonava les xarxes socials. Una decisió per desconnectar durant uns dies, ja que durant l'any està sempre connectada a causa de la seva feina, i poder gaudir al màxim de les seves vacances d'estiu.

Què ha passat? La catalana de Barcelona ha hagut d'interrompre el seu descans a les xarxes socials. Durant la tarda del dilluns 14 d'agost Laura Escanes ha tornat a donar vida al seu compte d'Instagram, on la segueixen quasi dos milions de persones, per un motiu no gaire agradable.

En profunditat: Durant els últims anys molts han estat els famosos que han denunciat que la seva imatge s'ha utilitzat per estafar en el món de la publicitat. Una estafa de la qual ara n'ha estat víctima Laura Escanes, que ha vist com la seva imatge ha estat usada per enganyar als seus seguidors. Per aquest motiu, la catalana, preocupada, ha publicat el següent missatge a les xarxes. "No paro de rebre missatges que hi ha una suposada publicitat que fa servir la meva imatge per estafar amb una aplicació", comença dient per alertar als seus seguidors que no caiguin en la trampa. "Em sembla molt roí que vulguin estafar-vos fent servir la imatge d'algú conegut", afegeix molesta la de Barcelona. Parlem d'això:

Per acabar: Una estafa que Laura Escanes avisa que no deixarà passar per alt. Tot al contrari. "Prendré les mesures necessàries perquè s'eliminin les informacions i no facin servir més la meva imatge". Un breu comunicat a les xarxes que acompanya d'una imatge seva en el seu caríssim cotxe, un Tesla amb seients de pell de color blanc. Un vehicle valorat en 50.000 euros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes